Мачовете и спортът по телевизията днес, неделя, 23 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 23.02.2020

На 23 февруари 2020 да почерпят

Кралски особи ритат трона в името на любовта

Десетки арестувани при антиправителствени протести в Казахстан

Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Луковмарш не се проведе

100% здрава зима без грип!

Тибетските капки + Науката на 21 век = БГ разработка без аналог в света!

„Спешните” Тибетски капки„ДЕХИПЕР ФОРТЕ” смъкват кръвното налягане за 3-5 минути, пазят сърцето, унищожават сезонните вируси!

Български учени нутриционисти създадоха по Тибетските рецепти ново поколение билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути и мощно подсилват сърцето и целия организъм! През „болните” зимни месеци новосъздадените капки с търговско наименование „Дехипер Форте”могат да спасят живот, тъй като хипертоничните кризи и сърдечните увреждания са сред най-масовите реакции от сезонните грипни вируси и всевъзможните инфекции, обясняват лекарите. Най-уязвими през есенно-зимните месеци са хората с нестабилна имунна система – хронично болните, възрастните и малките деца. Уникалното в постижението на нашите учени е революционната технология, която няма аналог в света! Тя позволява от суровината –познатия от древността китайски чесън, да се извлекат единствено десетте лечебни съставки/ като преобладаващото активно вещество е алицинът/, във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че след накапване върху езика през лигавицата в устата те за минути се усвояват директно от клетките в целия организъм. Подобни технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така „Дехипер Форте” е несравнимо ценно природно средство за „бърза или спешна помощ”. Друго много важно достойнство на новите капки е изключително високото съдържание на активните вещества – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%…, акцентира д-р И.Симеонова, която повече от 20 години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Източна медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас.

„Дехипер Форте” представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката от 21 век и вече е на пазара на стойност 36лв. за 1 бр. През рисковия есенно-зимен сезон всеки може да ги добави в домашната си аптечка – за спешни случаи и предпазване от вирусни заболявания, докато оригиналните Тибетски рецепти се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, допълва д-р Симеонова. Разработени са и адаптирани варианти на древните тибетски рецепти за приготвяне с новите капки. Те са за пациенти с множество заболявания, които обаче нямат възможност да приемат чесън поради алергии или стомашни проблеми. При „ДЕХИПЕР ФОРТЕ” са отстранени всички дразнещи странични ефекти от екстракта на чесъна. Освен това за новите капки се използва не суровина от пазарите, а специален медицински сорт черен китайски чесън, отглеждан в строго контролирана среда, без каквито и да било случайни примеси в почвата, уточнява лекарката. С Дехипер Форте”, благодарение на уникалната технология на пречистване и концентрация на лечебните съставки, оздравителните резултати идват по-бързо, отколкото при тримесечния курс с познатите досега хилядолетни рецепти за Тибетските капки на живота, допълва тя.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота, споделя д-р Симеонова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.