Леонардо ди Каприо за новия си филм: Правя неща, които не съм правил досега (Видео)

Леонардо Ди Каприо призна, че на снимките за новия си филм "Завръщането" му се е наложило да върши такива неща, каквито преди никога не му се е налагало.

Звездата разказва, че режисьорът Алехандро Иняриту, който последната година спечели Оскар за неговия "Бърдмен", поискал от актьорите максимална степен на натурализъм и не бил склонен на никакви компромиси, пише Yahoo! Movies.

По думите на актьора, не е било възможно да се договори с режисьора да промени режима на снимане.

"Мога да ви разкажа за поне 30-40 сцени, за снимането на които ми се наложи абсолютно да надмогна себе си. Мога с увереност да ви кажа, че работата над филма е най-сложната, с която съм се сблъсквал някога", заяви Ди Каприо.

"Наложи ми се да спя върху труповете на животни, да се къпя в ледена река, да ям суров дроб от бизон. Ние постоянно мръзнехме. Алехандро прекрасно знаеше какво иска да види в кадър и не правеше никакви компромиси за никого", сподели още актьорът.

Лентата е снимана в дивите места на канадските Скалисти гори. Авторите на филма практически не са използвали изкуствено осветление. Снимките се провеждали само в определено време на денонощието и затова е било необходимо актьорите да бързат.

Във "Завръщането" (The Revenant) Леонардо Ди Каприо играе ролята на ловеца Хю Глас, който в резултат на предателство е захвърлен да умира някъде в Дивия Запад. Задачата на Глас е да оживее и да отмъсти на врага. Филмът трябва да излезе по екраните на 7 януари 2016 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл