Банка Пиреос продава на търг атрактивни имоти

Банка Пиреос България организира търг с тайно наддаване за продажба на следните недвижими имоти:

Мол Банско се намира в центъра на ски курорт Банско. Представлява 5 етажна сграда с две подземни нива с търговска площ 4524 м2. Някои от наемателите са “Карфур”, “Пепина”, “Арт-93”, “Кидс Ленд”, “Пюър Козметикс”, “Стефанел”. Молът има и развлекателна зона, ресторант и бар. Повече информация може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Хотел „Мурсалица” се предлага заедно с прилежаща земя. Разположен е на 2 км от лифт „Студенец“ в ски курорта Пампорово. Хотелът е действащ и се състои от 58 апартамента, спа зона и развлекателна зона, ресторант и подземен паркинг. Общата застроена площ е 5486 м2. Повече информация за хотела може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Седеметажна търговска сграда на Бизнес център „Ботонакис“, намираща се на бул. „България“ №75 в София, квартал Манастирски ливади. Имотът разполага с 1500 м2 офис пространство, 863 м2 търговска зона и апартамент на последния етаж с прекрасна гледка към Витоша. Сградата се намира близо до Околовръстен път както и осигурява бърз достъп до центъра на града. Околността включва офис и търговски сгради – “Инфинити Тауър”, “Мол България”, “Билла”. Повече информация за сградата може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Двуетажна сграда, използвана като склад, с площ 6914 м2, намираща се на бул.“ Георги Кочев“, в близост до Централната ЖП гара в Плевен. Имотът се състои от зали за съхранение и дистрибуция на приземния етаж и офиси на първия етаж. Земята е с площ 3300 м2 като предоставя голяма зона за паркиране, както и докове за товарене от сградата. Сградата разполага и с подземен паркинг. Повече информация може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Индустриална сграда в Стара Загора, разположена в Източната индустриална зона, достъпът до която се осъществява чрез един от главните булеварди на града „Никола Петков“. Сградата е била използвана като печатница, но е подходяща и за складове, производствена цел и др. Разгърнатата застроена площ е 8128 м2, а площта на земята е 7865 м2. Повече информация за сградата може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Поземлен имот с площ от 17 698 кв. м, находящ се в района на Обеля 1, София. Имотът има бърз достъп до Околовръстен път и други главни булеварди – Сливница, Тодор Александров, Ломско шосе, както и до метростанции „Сливница“ и „Обеля“. Повече информация за него може да откриете на www.auction.piraeusbank.bg.

Два парцела земя, разположени на 10 км западно от Варна, близо до Игнатиево и до Летище Варна. Земята е с обща площ от 35 404 м2 и в момента се използва за терен на складова сграда. Повече информация за имотите може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Търгът ще се проведе на 5 ноември 2015 г. от 10.00 часа в сградата на Централното управление на Банка Пиреос България АД, в гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 115, сграда Е.

Периодът за подаване на заявленията за участие е от 01.10.2015 г. до 16.00 ч. на 30.10.2015 г.

Заявленията за участие в търга ще се подават в деловодството на Банка Пиреос България АД – Централно управление, гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 115. Документите за участие в търга се подават в запечатан, непрозрачен плик.

За повече информация може да се свържете с нас:

Тел:.02 /800 43 49, 0895 557 939

Email: [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти