Претърсват имота на мъжа, барикадирал се в дома си в село Орешник

Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

Ето кои шофьори кръшкат най-много

За някои мъже е по-лесно да останат верни на любимата кола, отколкото на любимата жена. Можете лично да ги попитате с коя са готови да прекарат остатъка от живота си и коя им създава повече ядове, нерви и харчове.

През отиващата си седмица много българи навестиха софийския автосалон, където са паркирани автомобилите на техните мечти. В прехласването по лъскавите нови модели хората забравят, че изборът на превозно средство издава нещо от тяхната същност, включително способността за изграждане на трайна и стабилна връзка. Както с колата, така и с жената. Това показват резултатите от специализирано проучване на американски изследователски институт и германска онлайн агенция за запознанства.

Ако си мислите, че гладко избръснатите и добре облечени чичковци-паричковци със сребърни кичури в перчема и Porsche в гаража са най-големите донжуановци сред шофьорите, правите огромна грешка. В тяхно присъствие дамите могат да се чувстват спокойни и сигурни. Не така стои обаче въпросът със собствениците на френски автомобили и по-специално на Renault. 20% от над 1000 анкетирани притежатели на кола от тази марка признават, че им се случва да топлят чуждите легла. С убедителна и категорична преднина водачите на Renault се показват като най-големите кръшкачи в шофьорското съсловие. Следват ги собствениците на Opel (14%), Audi (13%) и други.

В изследването се получава парадокс. Притежателите на Mazda са на последно място в Топ 10 на мъжете, които изневеряват. Но в същото време са първи сред тези, които завързват флиртове. Или не им се получават, или просто не стигат докрай. Същото важи и за водачите на Ford и Toyota. Те рядко кръшкат, но често заедно с мигача пускат и по някой закачлив поглед към красивата дама в съседната кола. Гледат, без да пипат чуждото. Докато шавливите шофьори на Renault явно не си губят времето във флиртове, а действат направо по същество.

Не само марката, но и цветът на автомобила издават дали неговият собственик обича да изневерява и да флиртува. Най-големите кръшкачи в анкетата се возят в зелени автомобили (51%), следват ги конкурентите в черни (45%), сребристи (39%) и сини (38%) коли.

Кръшкачи

1. Renault 20%

2. Opel 14%

3. Audi 13%

4. Skoda 11%

5. BMW 10%

6. Volkswagen 10%

7. Mercedes 10%

8. Ford 9%

9. Toyota 9%

10. Mazda 5%

Флиртаджии

1. Mazda 36%

2. Toyota 34%

3. Ford 34%

4. BMW 31%

5. Audi 30%

6. Volkswagen 30%

7. Skoda 30%

8. Mercedes 26%

9. Opel 25%

10. Renault 25%

Зеленото е сигнал за контакт

Ако най-палавите шофьори управляват зелени коли, ето какво казват психолозите за тях. Общо взето това са контактни натури, които обичат да се радват на живота. За собствениците на тъмнозелени автомобили се твърди, че са много самоуверени, акцентират върху социалния си статус и са доста консервативни. Докато шофьорите на светлозелени возила са по-лековати и разпилени.

Някога зеленото беше символ на английските спортни машини. Много от славните състезателни модели на Bentley, Jaguar, MINI и Aston Martin традиционно са зелени. Но напоследък зеленото е един от най-рядко срещаните цветове на нови коли. Най-много се харчат черните, сивите и белите превозни средства. Жените предпочитат бели, червени и жълти автомобили, докато мъжете налитат на черни, сиви и червени.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете