Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Захари Карабашлиев: Българите сме най-добри в разказването на маса

Писателят Захари Карабашлиев не приема думата будител, признава той самият в интервюто си за „Всичко за семейството“. Според нeго всеки може да е будител единствено на себе си. В риалити формата „Ръкописът“ по БНТ, на който е жури, не търси интересен роман, а автор с потенциал за развитие. Според него писането е стил, не е просто „какво се случва“, а „как“. Като главен редактор на „Сиела“ не прави промени заради самите промени, а заради резултатите, които водят след себе си. Не се прехласва по младите, а по умните и талантливите. Пише нов роман и работи по детски проект, но пази подробностите в тайна от суеверие. Дъщеря му е колкото българка, толкова и гражданин на света. Колкото по-малко я съветва, толкова повече го търси тя. Според него да си родител е приключение и всяка трудна секунда си заслужава.

В новия брой на „Всичко за семейството“ ще откриете още историята на рода Талеви, разказана от внука на писателя – Климент, който описва още как половин година не достигнала на Димитър Талев да допише своето петокнижие. Рубриката Наръчник за родители ще ви предложи интересни идеи за свикване на семейния съвет и как и кога да включите най-малкото дете в него. Почитателите на приложната психология ще разберат как истинската любов може да превъзмогне социалните различия – проблем, който съществува и днес въпреки либерализацията на нравите.

Ще откриете и модни съвети за настъпващата есен, кулинария, обзавеждане, нови книги, препоръки за здраве, красота и добра форма. А с диетата на София Лорен хем ще си хапвате на воля спагети, хем няма да трупате сантиметри в повече върху талията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.