Не чакайте снега или уикенда, за да смените гумите!

Отново сме ноември и е време за смяна на летните гуми със зимни. Няма да ви убеждавам колко важно е през студените месеци (и не само) автомобилът ви да е обут надеждно. Само ще ви посъветвам да сложите зимните си гуми през работен ден, ако живеете в голям град, а не през уикенда. Много от големите центрове работят до късно, а някои и през нощта. По този начин ще спестите доста нерви от висене на дълги опашки. Освен това не бъдете като Агенция “Пътища”, която всяка година зимата я изненадва, и не чакайте да падне първият сняг, за да се сетите за гумите.

Общо взето правилото е, като пусне парното “Топлофикация”, да сте преобули колата си, т.е., когато сутрин температурите паднат под 10–8 градуса.

Постарахме сме и този брой “Авто Труд” да е разнообразен и интересен. На страниците може да прочетете какво се случва на салона в далечно Токио, да видите нов класически кабриолет, да “тествате” най-бързия сериен хибрид, да разберете кои са най-продаваните европейски модели в Щатите и т.н., и т.н.

Приятно четене!

Георги Луканов, отговорен редактор

Коментари

Задължително поле