Великобритания може да остане под карантина в продължение на половин година

Американски учен: До 200 000 души ще загинат от коронавируса в САЩ

Норман Рийдс иска да има сексуална връзка Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Недостигът на храни вдига цените

756 души са починали в Италия за последното денонощие

Кои лекарства действат срещу COVID-19 СЗО стартира пробно тестване на 4 потенциални лечения на коронавируса

92 акта заради разходки са съставени в Пловдив само за ден

Учителите изтощени от онлайн образованието 12-часов работен ден имат повечето преподаватели

Фризьорки режат платове за маски От 2 до 10 лева струват самоделни изделия, слагат им и активен въглен

COVID-19 намали жертвите на пътя

Финансовият министър на германската провинция Хесен се е самоубил заради коронавируса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 30 март 2020

Онлайн изложба събира творби на Фрида Кало

ЧСИ-тата дариха 52 300 лева на „Александровска“

Топ производител на ръкавици изнемогва Търсенето значително надхвърля капацитета на продукция

ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ предпазва от стрес, депресия и Бърнаут синдром

Спомняте ли си пилота, който разби самолет в Алпите? Той пилотирал по 16 часа непрекъснато. Има много други примери за лекари, медицински сестри, шофьори, които са принудени да работят без прекъсване дори повече от денонощие. През последните години се отдава все по-голямо значение на професионалната реализация. Създава се среда на непрекъснат стрес на работното място. Това води до отрицателни ефекти както върху психичното и физическото състояние, така и върху социалния живот на човек. С термина Синдром на Бърнаут (буквално преведено Синдром на изгаряне) се определя психичен процес, при който индивидът не успява да се справи с постоянна стресова ситуация. Постепенно той става безразличен и апатичен, а понякога и циничен към хората около себе си. Синдром на Бърнаут е една от най-честите причини за отсъствие от работа сред работещите в напредналите страни.

Синдром на Бърнаут е регистриран при около 60 професии, при които се изисква висока ефективност – преподаватели, лекари, медицински сестри, социални работници, полицаи, пилоти, войници, съдии и др. Работата с хора отнема много време и натоварва изключително емоционално. Засегнатите от този синдром преживяват емоционално изтощение и се превръщат в циници по отношение на работата си и заобикалящата ги среда. По-късно синдромът обхваща и личния живот с прояви на безсъние, неосъзната агресия, злоупотреба с алкохол или психотропни средства. Разликата между депресия и Синдром на Бърнаут е „размита“ поради много общи симптоми. Колкото по-рано се предприеме целенасочена терапия, толкова по-незначителни са последствията от продължително отсъствие от работа и създаване на лични проблеми.

Медицината счита, че основен проблем при засегнатите от Синдром на Бърнаут е недостигът на СЕРОТОНИН („хормон на щастието“). Терапията има за цел да стабилизира нивата на серотонин в нервната клетка. Прилага се ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ®. Това е високотехнологичен продукт, бързо предоставящ на нервната клетка СЕРОТОНИН.

Таблетката на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е единствена по рода си с контролирано освобождаване-патент и запазена марка на АМБРОЗ ФАРМА-Италия. Тя е двуслойна-бял и син слой, които се разграждат и усвояват последователно. Това е единственият начин да се осигури необходимата непрекъсната наличност на активните вещества в организма и ефективно зареждане на нервните клетки със СЕРОТОНИН. Приемането на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® не води до нежелани ефекти, не се наблюдават промени в кръвното налягане и сърдечната честота. Важен факт при приема на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е, че не се наблюдава повишение в телесното тегло, за разлика от приложението на антидепресанти. Човек получава прилив на физическа и емоционална енергия, работи с лекота и бързо се справя с професионалните си и лични задължения.

ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® се приема по една таблетка дневно сутрин. Продължителността на курса е 1-2 месеца.

ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е уникален високотехнологичен продукт, патентован в Европа и Съединените Щати, за който са правени клинични проучвания, както в България, така и в чужбина, а резултатите от тях са публикувани в авторитетни научни списания по цял свят.

Дистрибутор на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е Севекс Фарма, ул.“Кричим“ 76, София,

тел. 02/ 86 50 426. ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® се продава в аптеките без рецепта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.