ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ предпазва от стрес, депресия и Бърнаут синдром

Спомняте ли си пилота, който разби самолет в Алпите? Той пилотирал по 16 часа непрекъснато. Има много други примери за лекари, медицински сестри, шофьори, които са принудени да работят без прекъсване дори повече от денонощие. През последните години се отдава все по-голямо значение на професионалната реализация. Създава се среда на непрекъснат стрес на работното място. Това води до отрицателни ефекти както върху психичното и физическото състояние, така и върху социалния живот на човек. С термина Синдром на Бърнаут (буквално преведено Синдром на изгаряне) се определя психичен процес, при който индивидът не успява да се справи с постоянна стресова ситуация. Постепенно той става безразличен и апатичен, а понякога и циничен към хората около себе си. Синдром на Бърнаут е една от най-честите причини за отсъствие от работа сред работещите в напредналите страни.

Синдром на Бърнаут е регистриран при около 60 професии, при които се изисква висока ефективност - преподаватели, лекари, медицински сестри, социални работници, полицаи, пилоти, войници, съдии и др. Работата с хора отнема много време и натоварва изключително емоционално. Засегнатите от този синдром преживяват емоционално изтощение и се превръщат в циници по отношение на работата си и заобикалящата ги среда. По-късно синдромът обхваща и личния живот с прояви на безсъние, неосъзната агресия, злоупотреба с алкохол или психотропни средства. Разликата между депресия и Синдром на Бърнаут е „размита“ поради много общи симптоми. Колкото по-рано се предприеме целенасочена терапия, толкова по-незначителни са последствията от продължително отсъствие от работа и създаване на лични проблеми.

Медицината счита, че основен проблем при засегнатите от Синдром на Бърнаут е недостигът на СЕРОТОНИН („хормон на щастието“). Терапията има за цел да стабилизира нивата на серотонин в нервната клетка. Прилага се ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ®. Това е високотехнологичен продукт, бързо предоставящ на нервната клетка СЕРОТОНИН.

Таблетката на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е единствена по рода си с контролирано освобождаване-патент и запазена марка на АМБРОЗ ФАРМА-Италия. Тя е двуслойна-бял и син слой, които се разграждат и усвояват последователно. Това е единственият начин да се осигури необходимата непрекъсната наличност на активните вещества в организма и ефективно зареждане на нервните клетки със СЕРОТОНИН. Приемането на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® не води до нежелани ефекти, не се наблюдават промени в кръвното налягане и сърдечната честота. Важен факт при приема на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е, че не се наблюдава повишение в телесното тегло, за разлика от приложението на антидепресанти. Човек получава прилив на физическа и емоционална енергия, работи с лекота и бързо се справя с професионалните си и лични задължения.

ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® се приема по една таблетка дневно сутрин. Продължителността на курса е 1-2 месеца.

ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е уникален високотехнологичен продукт, патентован в Европа и Съединените Щати, за който са правени клинични проучвания, както в България, така и в чужбина, а резултатите от тях са публикувани в авторитетни научни списания по цял свят.

Дистрибутор на ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® е Севекс Фарма, ул.“Кричим“ 76, София,

тел. 02/ 86 50 426. ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ® се продава в аптеките без рецепта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве