Присъедини се към Andrews/Gentleman's Club

Да бъдете джентълмен, не може да е лична приумица. Защото е нещо, което се възпитава, учи и гради във времето.

Това е начин на живот.

Днес думата джентълмен може да има смисъл на мъж от аристократична фамилия, да описва щастливите мъже от рекламите през 50-те години или просто да означава надежден човек. Но винаги се върти около една ценност – уважението. Към самия себе си, околните и изобщо във всичко, което ви заобикаля*.

Факт е, че сега в XXI век, когато навлязохме в ерата на развития свят, в който хората си общуват по-малко с думи, джентълменът е все по-трудно да се намери и разпознае.

Затова екипът на мъжката модна марка Andrews реши да обедини тези мъже на едно място - в Gentleman's Club. Това е виртуална общност за хората, които споделят цялата философия на компанията - благородство, изискано общуване, чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност, елегантност, стил.

Точно такива са и хората, които създават Andrews/ Gentleman’s Club. Тяхната амбиция е да споделят и разпространят тези идеали. Защото знаят, че в наши дни не е достатъчно само да правиш бизнес. По-важно е да си полезен на обществото.

Към Andrews/ Gentleman’s Club може да се присъедини всеки, който вярва в техните ценности и идеали.

Мисията на Клуба е да припомни на обществото всички добродетели, които джентълмените притежават - добри обноски, честност, феърплей и, разбира се, елегантност.

Всъщност модната компания Andrews винаги e създавала култура на обличане, възпитавала е поведение и отношение към модата. Но сега ще фокусира вниманието и върху положителните примери на поведение.

Колекциите на марката са адресирани именно към съвременния джентълмен. От Andrews знаят как чрез облеклото мъжът може да внушава спокойствие, да вдъхва доверие и да се превърне в пример за подражание.

Именно в тяхна чест се организира Andrews/ Gentleman's Weekend.
За всички, които споделят тези ценности и идеали и желаят да се присъединят към клуба, Andrews отправя специални ценови предложения във всички магазини в страната на 20, 21 и 22 ноември от минус 20%.

Следва продължение за каузата Andrews/ Gentleman's club в понеделник (9 ноември).

*Джентълмен (произход на латински: gentilis ) в оригиналното си значение означава мъж от добра фамилия със знатен, аристократичен или дворянски произход. Значението на думата се сформира по времето на викторианската епоха. С течение на годините смисълът на понятието се променя и започва да означава образован, интелигентен и възпитан мъж, облечен елегантно, с изискан говор и маниери. Други негови качества са точността и това, че държи на думата си.
По подразбиране джентълменът знае как да се държи с жените уважително и галантно. Той споделя и основните рицарски добродетели: смелост, справедливост, вярност, благоразумие, изтънчена общителност, чувство за чест, милосърдие, щедрост, вяра, благородство, надежда, мъжество.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл