С какво оръжие да сразим зодиите?

Овен

Вържете му ръцете

Егоцентрични и нечувствителни, те са бебетата на зодиака, единственият огнен и кардинален знак, първият поред в зодиака. По емоционална зрялост възрастта им е около 7 г. Това обяснява защо разяреният Овен се държи неразумно и истерично, точно като малко дете, на което са отказали да остане до късно с “големите”. За тях е от огромна важност да поведат парада, да укажат посоката, да зададат тона за песен и т.н. Ако искате да убиете Овен, просто му вържете ръцете, отнемете му инициативата и до ден-два той сам ще си умре... от яд.

Телец

С пушка за глигани

Телецът е предсказуем и докачлив. Много е лесно да го срази човек. Не понася, когато му се налагате и нещата не стават на неговата. Освен това ще започне да излиза от кожата си, ако някой постоянно го критикува и му се подиграва. Най-тежко му става обаче, ако го пренебрегнат. Не му обръщайте внимание - но го игнорирайте системно! До седмица-две сериозно ще увеси нос. В случай че нямате толкова време, грабнете пушка за едър дивеч и се прицелете точно. Пропуснете ли, няма да имате втори шанс да стреляте. Не и с Телеца!

Близнаци

Пробвайте с джепане

Трудно, много трудно е да се уцели с пушка, арбалет или прашка вечно щъкащия напред-назад Близнак! Освен ако не стреляте с джепане, тогава все нещо ще попадне в стрелкащото се тяло. Но ако се опитвате да го сразите духом, няма смисъл да се опитвате да прилагате номерата, които препоръчваме за Телеца. Ако го игнорирате, той просто ще си намери друго по-забавно другарче. Ако го критикувате, ще се огледа за някой по-позитивен към тях човек. Ако измислите някой мръсен номер, внимавайте - ще ви го върне тъпкано.

Рак

Защо не опитате с добро?

Ако искате да го застреляте, нали знаете, че има навика да ходи заднишком и да се крие под подводните камъни? Дори да сте въоръжени до зъби, битката ще е неравна, в полза на Рака. Това означава: не ги нападайте, ще ви залеят със злъч, ще извадят всичките ви кирливи ризи и ще ви ги натъпчат дълбоко в гърлото. Опитът да ги жегнете, като заминете за три дни, без да ги предупредите, и не им вдигате телефона, ще бъде награден с жестоко сърдене, което ще неутрализирате само с добро поведение. След месец-два може и да ви се размине.

Лъв

С прашка право в челото

Срамът е най-лошото нещо за гордия Лъв. Ако го направите за посмешище, това сериозно ще го нарани. Така че вадете прашката, заредете я с прогнила слива или с нещо също така неприятно, и стреляйте. Но щом смятате да се ограничите до вербална атака, не го ругайте директно, защото така ще може да ви отвърне. Подигравайте се с него пред много хора, но така, сякаш не присъства в помещението. Така с един куршум ще свалите два заека - ще го обидите и ще му откраднете най-скъпото - вместо него вие ще сте в центъра на вниманието.

Дева

Замерете го с бигмак

Девата е здравословният маниак на зодиака. Поръчайте цял ден да им доставят по един бигмак в работата на всеки кръгъл час. Това ще ги докара до апоплектичен удар и няма да се налага да ги стреляте, колите или тровите. Ако са от тези редки случаи на Деви, любители на нездравословните храни, тогава им пуснете мухата, че имате въшки, проказа, краста или друго заразно заболяване. Пъшкайте и се чешете пред тях, като от време на време скачате нервно и се надвесвате над главата им с вик: “Стори ми се, че нещо там шава!”

Везни

С мобилен телефон - техния

Везните могат да бъдат сразени право в сърцето по косвен начин. Като унищожите любимата им вещ - примерно гъзарския мобилен телефон. Това ще отвори кървава рана в гърдите им, която ще зарасне едва при купуването на нов още по-гъзарски модел. Но дотогава ще страдат. След като си купят новия телефон, пристъпете към втори стадий - не им звънете и не им вдигайте. Тотален “игнор” е най-лошото наказание за тях. Ще започнат да се самоизяждат от съмнения, подозрения и черни мисли. За Везните е непоносимо да са невидими.

Скорпион

С ядрен взрив

Няма друг начин да се разправите със Скорпиона. Не бива да рискувате да ги гърмите, защото може да не уцелите. Не им посягайте с нож - накрая ще се окаже забит във вашата сънна артерия. Не ги тровете, освен с някаква адски бързодействаща субстанция. Ако оцелеят, за вас няма да има място на тази планета. Ако има нещо, в което са гениални, това е отмъщението. Така че по-добре се захващайте да търсите трафиканти на ядрено оръжие, намерете пустинен чакълест терен, подмамете Скорпиона там, нагласете таймера и бягайте със сто!

Стрелец

Ще му видите сметката с ласо

Не сте се научили да мятате ласо? Ваш проблем. Стрелецът е недосегаем за обиди, подигравки, сребърни куршуми и замеряне с гнили домати. Причината е, че с безкрайния си наивитет, оптимизъм и поглед, вперен в сияйното бъдеще, въобще не забелязва тези неща. Спрямо обидите и отмъщенията той е същински Ахил с една-единствена ахилесова пета - безценната си свобода. Ако искате да унищожите Стрелеца, вържете го. Ограничете свободата му, но да няма измъкване. Това ще го съсипе до такава степен, че ще ви се иска да не сте го правили.

Козирог

Нарисувайте мишена на стената

Нарисувайте мишена върху бетонната стена, покажете му я и го оставете да си блъска главата в нея. Козирогът е упорит и последователен. След като е решил, че трябва да разбие тази стена, няма да се спре пред нищо. Което значи, че или стената ще отстъпи, или Козирогът в крайна сметка ще си разбие главата. Другото нещо, което може да го срази духом, е, ако разбере, че четете мислите му като на длан. Дразнете го, като го анализирате (стига да можете да го правите, естествено). И не пропускайте да изтъквате постоянно колко е глупав и некадърен.

Водолей

Ликвидирайте го с чалга

Лесно е да се скапе един горд и независим интелектуалец като Водолея. Вържете го на стол (може и преносно, важното е да е в ситуация, от която не може да избяга) и му пуснете отвратителна за него музика. За 80% от Водолеите попфолкът е перфектният избор. Едно денонощие със слушалки на ушите и той няма да е между здравите духом. Но преди това се уверете, че наистина искате това сурово наказание, тъй като щетите ще бъдат необратими. Само ако сте важен за него човек, може да го унищожите, като се държите студено с него.

Риби

Стреляйте с двуцевка

Не харпун, а двуцевка е подходящото оръжие. С двата куршума, които ще изстреляте, ще улучите двете сърца на Рибата - онова, измамното и лъжливото, и другото - истинското. Само така ще се отървете от тази хлъзгава химера. За да е по-сладко отмъщението, може преди това да се изгаврите с нея, като я разпорите с нож за филетиране. Е, разбира се, и едно просто: “Не те обичам вече, понеже си лицемерно лъжливо животно” също ще свърши работа. Внимавайте, защото, ако оцелее, ще настрои всичките ви приятели и целия свят срещу вас.

Коментари

Задължително поле