Осъдиха на осем години затвор британка, преструвала се на мъж пред приятелката си

Двадесет и пет годишна британка беше осъдена на осем години затвор, защото се преструвала на мъж, за да прави секс със своята приятелка, с която се запознала във Фейсбук и която умишлено лъгала относно пола си, съобщава в. "Дейли мейл".

Гейл Нюланд бе призната за виновна по три обвинения за сексуално посегателство срещу гаджето си. Тя лъжела от две години.

Двойката имала общо 10 сексуални контакта  без гаджето на Гейл да разбере, че тя е жена. Гейл карала приятелката си да носи винаги превръзка на очите, когато двете били заедно, дори и на плажа или пред телевизора. По време на 10-те сексуални контакта Гейл носела привързан към слабините си изкуствен пенис и така нейната 25-годишна любовница не се усъмнила в нищо.

Гейл създала във Фейсбук профил под фалшивото име Кай Форчън. Тя качвала снимки на сексапилни мъже в профила си и се представяла като наполовина филипинец и наполовина латиноамериканец. През 2011 г. се запознала във Фейсбук с жертвата си и двойката се срещнала за първи път през февруари 2013 г.

Преди срещата обаче Кай казала на жертвата си, че е преживяла животоспасяваща мозъчна операция и била обезобразена в резултат на нея. Затова молела другата жена да носи превръзка на очите. Измамата била разкрита и приятелката на Гейл се почувствала измамена и обект на сексуално посегателство.

Гейл е потресена от наложеното й наказание и започна да крещи на излизане от съдебната зала. Нейните близки бяха също разстроени, а баща й беше видимо разгневен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл