Присъедини се към Andrews/ Gentleman's Club

Съвременният джентълмен винаги е елегантен. Той добре познава правилата на дрескода, интересува се от тенденциите и знае как да се облече според всеки повод. Умее да се съобразява с контекста – с мястото, където отива, със случая, по който е поканен, с останалите гости, с дамата, която го придружава, с ролята, която ще има по време на събитието.

Да си елегантен, не означава само да изглеждаш добре, а да показваш чрез облеклото и маниерите си възпитание и уважение към другите. Всеки детайл от дрехите доказва личен вкус, култура, социална принадлежност, отношение към естетиката и стила.
Ако е поканен на специално или тържествено събите, където се очакват официални гости и високопоставени личности и в поканата е записано дрескод black tie, джентълменът добре знае, че трябва да е със смокинг, в синхрон с дамата, облечена с дълга рокля. Той може да замени смокинга с тъмен костюм и вратовръзка или папийонка, ако дрескодът е black tie optional.

Качествен втален костюм с подходящо избрана вратовръзка е неговият избор и за по-свободния стил за специални случаи, когато дамите са облечени с елегантни рокли около коляното.

Джентълменът избира стила smart casual за културни събития, за срещи с приятели и колеги, за парти. В тези случаи е достатъчна хубава, качествена риза и елегантно сако, които може ефектно да се съчетаят с шал или с изискана кърпичка.

Джентълменът показва стил и класа и в свободното си време, като предпочита дрехи от качествени материи, със съвременен дизайн, в актуални цветове, с комфортна, но винаги елегантна кройка.

Мъжът джентълмен винаги съобразява облеклото си със своята работна среда и с дрескода на компанията. В някои фирми е достатъчна светла риза и елегантен втален панталон, в други изискването е костюм и вратовръзка, а в по-артистичните и неформални сфери се цени интересното, нестандартно облекло. Но дори в casual стил джентълменът се отличава с това, че винаги е елегантен, спретнат, облечен с внимание и вкус.

За всички, които споделят ценностите на джентълменството, Andrews/ създаде виртуалната общност Andrews/ Gentleman's Club – кауза, обединяваща мъжете, които не само познават правилата на дрескода и на изисканото общуване, но и притежават качества като чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност, елегантност, стил.

Следва продължение за каузата Andrews/ Gentleman's Club в понеделник (16 ноември).

Именно в чест на всички онези, които спазват този етикет и споделят философията на Andrews/, мъжката модна марка организира Andrews/ Gentleman's Weekend.
Всички, които споделят тези ценности и идеали и желаят да се присъединят към Andrews/ Gentleman's Club, могат да ползват специални ценови предложения във всички магазини в страната на 20, 21 и 22 ноември от минус 20%.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл