На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Присъедини се към Andrews/ Gentleman’s Club

Съвременният джентълмен винаги е елегантен. Той добре познава правилата на дрескода, интересува се от тенденциите и знае как да се облече според всеки повод. Умее да се съобразява с контекста – с мястото, където отива, със случая, по който е поканен, с останалите гости, с дамата, която го придружава, с ролята, която ще има по време на събитието.

Да си елегантен, не означава само да изглеждаш добре, а да показваш чрез облеклото и маниерите си възпитание и уважение към другите. Всеки детайл от дрехите доказва личен вкус, култура, социална принадлежност, отношение към естетиката и стила.
Ако е поканен на специално или тържествено събите, където се очакват официални гости и високопоставени личности и в поканата е записано дрескод black tie, джентълменът добре знае, че трябва да е със смокинг, в синхрон с дамата, облечена с дълга рокля. Той може да замени смокинга с тъмен костюм и вратовръзка или папийонка, ако дрескодът е black tie optional.

Качествен втален костюм с подходящо избрана вратовръзка е неговият избор и за по-свободния стил за специални случаи, когато дамите са облечени с елегантни рокли около коляното.

Джентълменът избира стила smart casual за културни събития, за срещи с приятели и колеги, за парти. В тези случаи е достатъчна хубава, качествена риза и елегантно сако, които може ефектно да се съчетаят с шал или с изискана кърпичка.

Джентълменът показва стил и класа и в свободното си време, като предпочита дрехи от качествени материи, със съвременен дизайн, в актуални цветове, с комфортна, но винаги елегантна кройка.

Мъжът джентълмен винаги съобразява облеклото си със своята работна среда и с дрескода на компанията. В някои фирми е достатъчна светла риза и елегантен втален панталон, в други изискването е костюм и вратовръзка, а в по-артистичните и неформални сфери се цени интересното, нестандартно облекло. Но дори в casual стил джентълменът се отличава с това, че винаги е елегантен, спретнат, облечен с внимание и вкус.

За всички, които споделят ценностите на джентълменството, Andrews/ създаде виртуалната общност Andrews/ Gentleman’s Club – кауза, обединяваща мъжете, които не само познават правилата на дрескода и на изисканото общуване, но и притежават качества като чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност, елегантност, стил.

Следва продължение за каузата Andrews/ Gentleman’s Club в понеделник (16 ноември).

Именно в чест на всички онези, които спазват този етикет и споделят философията на Andrews/, мъжката модна марка организира Andrews/ Gentleman’s Weekend.
Всички, които споделят тези ценности и идеали и желаят да се присъединят към Andrews/ Gentleman’s Club, могат да ползват специални ценови предложения във всички магазини в страната на 20, 21 и 22 ноември от минус 20%.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.