Присъедини се към Andrews/ Gentleman's Club

Присъедини се към  Andrews/ Gentleman's Club

Да си елегантен означава не само да изглеждаш добре, но и да показваш чрез облеклото и маниерите си възпитание и уважение към другите. Това е философията на съвременния джентълмен, който не прави компромис с личния си стил.

Всеки детайл от дрехите има значение, защото подсказва култура, вкус и отношение към естетиката. Затова мъжът джентълмен избира най-доброто за своя гардероб, особено когато се подготвя за специално събитие. Услугата Made to Measure (“Ушито по мярка”) е важна част от стандарта на джентълмена и посреща високите му изисквания с бутиково изпълнение от най-висока класа. Джентълменът често се възползва от тази услуга, за да изрази своя индивидуален стил и да се наслади на удобството от дреха, която съвсем точно му приляга. С Made to Measure той има възможността да подчертае своя характер с избрани платове и детайли, а дизайнерите на марката ще му помогнат да персонализира новите тенденции. Джентълменът държи не само на изпълнението на дрехата, но и на качеството на услугата, а Made to Measure предлага точно това - дизайн и лично отношение.

Мъжът джентълмен никога не купува дрехи без мисъл за цялостния си стил – той познава тънкостите на добрия външен вид и разбира, че визията означава преди всичко вярна комбинация на елементи. За да е сигурен в резултата, той се възползва от концепцията Total Look, която предлагат добрите модни марки. С нея се гарантират безпогрешен избор, лесно съчетаване на дрехите и завършен стайлинг. Перфектните комбинации се постигат с модели в една гама, с повторяеми мотиви и детайли, с кройки със сходен силует и хармониращи материи. С Total Look джентълменът създава безупречен гардероб със замах и удоволствие, а издържаната му визия е повод за самочувствие и израз на култура и уважение към околните.

За всички, които споделят ценностите на джентълменството, Andrews/ създаде виртуалната общност Andrews/ Gentleman's Club – кауза, обединяваща мъжете, които не само познават правилата на елегантния външен вид, но и притежават качества като чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност, стил.
Следва продължение за каузата Andrews/ Gentleman's Club на 19 ноември, четвъртък.

Именно за тези, които вярват в ценностите на съвременния джентълмен и държат да бъдат елегантни във всяка ситуация, Andrews/ организира Andrews/ Gentleman's Weekend.
Всички, които желаят да се присъединят към Andrews/ Gentleman's Club, могат да ползват специални ценови предложения в магазините на марката в цялата страна на 20, 21 и 22 ноември от минус 20%.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл