Присъедини се към Andrews/ Gentleman's Club

Да бъдеш джентълмен днес не означава само аристократичен произход. Джентълменът притежава качества като безупречно възпитание, учтивост, чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност.

Мъжът джентълмен се отличава и със своя перфектен стил. Той избира прецизно облеклото си, защото знае, че външният вид е израз на самоуважение и уважение към околните. Грижи се внимателно за своя гардероб, тъй като разбира, че дрехите са важен елемент от общуването, свидетелство за личен вкус и култура, повод за самочувствие.

Джентълменът познава дрескода за всеки сезон и за всяка ситуация. Той следи тенденциите, но никога не следва сляпо модата. Умее да претворява трендовете според своя собствен стил и да ги интерпретира според контекста. Аксесоарите за него са задължителни, защото те придават шик на визията и са част от неговия Total Look.

За приятните преживявания извън дома: уикенд сред природата, градска разходка, спорт в парка, джентълменът ще избере за този сезон естествени меки материи, които носят уют и усещане за релакс – египетски памук, кадифе, ламска вълна. Предпочитаните цветове са близки до природната гама – зелено, нюанси на кафяво и бежово. Акцент са едрото памучно и вълнено каре, вълнените пуловери, съчетани с джинси, кадифените елеци и якетата с гарнитури от кожа и текстил. Вълнени сака и тренчкот с кожени гарнитури напомнят за романтичния стил денди.

Не са забравени и класическите зимни аксесоари – подходящи топли стабилни обувки, вълнена шапка, шал и ръкавици.

За ежедневието извън офиса джентълменът предпочита спортната елегантност, като умее да съчетава аристократизма със съвременното удобство. Бродерии на колежанско лого внася ретро нюанс в облеклото му. Райета и шпиц деколтета подчертават неговата непреходност и елегантност. Той умее да съчетава цветове и десени и не пропуска случая да добави към тоалета си един от най-характерните аксесоари на джентълмена – кърпичката – цветен акцент, който не трябва да повтаря десена на вратовръзката и който придава артистична нотка на визията.

Джентълменът умее да превръща Smart стила в Luxury. Облеклото му за деловия делник, за културни и обществени събития е с изчистени минималистични линии, от фини естествени материи в благородни нюанси на джинджифил, синьо, черно кафе. Дискретно лого придава висока класа на външния му вид. Копринен шал, ръкавици от фина кожа, филцова шапка с модерна линия и черен чадър с кожена дръжка са класическите аксесоари, с които показва, че владее изкуството на обличането.
В своето бизнес облекло и при специални случаи джентълменът интерпретира модерно правилата на етикета и корпоративния протокол. Силуетът му е подчертано втален, като строгата линия е разчупена с модерна изчистена геометрия. Цветовете са в традиционната тъмна тоналност.

И джентълменът никога не забравя – най-важният аксесоар са добрите маниери.

Andrews/ създава виртуалната общност Andrews/ Gentleman's Club – кауза, отворена за всеки, който споделя ценностите на джентълменството.
Мъжката модна марка организира в своите магазини Andrews/ Gentleman's Weekend на 20, 21 и 22 ноември и всеки, който желае да се присъедини към Andrews/ Gentleman's Club, може да ползва специални ценови предложения от минус 20%.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл