Сладкарница”Лагуна”- луксозна перла в сърцето на София

Сладкарница Лагуна е едно от любимите места, както на софиянци, така и на гостите на София. Макар и звучащо като клише, това е самата истина. Тя съчетава една истинска сладкарница, която предлага възхитителни на вкус торти и сладкиши с много приятно кафе за срещи с приятели. Има няколко неща, които отличават Лагуна.

На първо място това е местоположението й - тя е в центъра на София, на средата между бул. "Витоша" и ул. "Граф Игнатиев" - идеалното място за почивка по време или след усилен шопинг. Гостите на София могат да комбинират посещението на сладкарницата с разходка из забележителностите на столицата. В съседство нашите клиенти могат да ползват публичен закрит и охраняем паркинг . В близост e до метростанция – спирка “Сердика”, трамваен и тролеен транспорт, както и на градски таксита или гостите може просто да се разходят пеша по софийските улици.

На второ място това е интериорът. Лагуна е разположена на 2 етажа с няколко зали и голяма градина. Интериорът на заведението, както и мебелировката, следват най-съвременните тенденции В залите обзавеждането е интересно и модерно - кожени сепарета, интересни форми по стените и таваните. Салоните на сладкарницата са подходящи за провеждането на семейни празници, лични срещи или фирмени сбирки. Клиентите остават впечатлени от естествените водни естакади, шадравани и морски аквариуми, сред които се наслаждават на вкусната храна и торти на сладкарница „Лагуна”.

Единствено в сладкарница „Лагуна” можете да похапнете вкусотии сред уникална, специално създадена градина с екзотична растителност. В градината има изкуствено мини-езерце с мъничък фонтан, който хвърля водни струи и ромони нежно. Навсякъде са разположени различни видове екзотични палми и растения. Масите са големи и с големи удобни кресла около тях. Градината може да се използва и в по-топло време, когато покривът се отваря и се превръща в открита градина, и в наистина студено време, когато е като малък оазис в сърцето на замръзнала София.
Сладкарница „Лагуна” има богат каталог на торти, от който можете да изберете сладка и красива торта за рождения ден на малкото си дете, елегантна торта за любимата си жена или вкусна торта за семейното ви тържество.

Вашата сватбена церемония – най красивия миг във вашия живот - трябва ви изискана сватбена торта , с която да зарадвате гостите си . Възможна е и изработката на сватбената ви торта според желанията и идеите на клиента. А защо да не направите сладък и истински фирмен подарък на вашите клиенти и колеги – стилна фирмена торта брандирана с логото на вашата фирма и доставена до офиса.
Сладкарниците винаги са били любимо място на малки и големи, но сладкарница “Лагуна” предлага невероятно качество, което ще ви накара да забравите за другите магазини и дори за домашните торти и сладкиши.
Гостите на сладкарницата могат да избират от богатите менюта, специално разработени от екипа, който работи там. Освен неповторимите торти и десерти, в сладкарницата можете да опитате специалитети от соленото меню, както и да дегустирате уникални коктейли и вина. Разнообразието в менюто е наистина голямо - торти, гофрети, палачинки, сладолед са основните представители на сладостите, а в соленото меню има възможности за избор между салати, паста, пици, средиземноморска кухня , основни ястия с пилешко и телешко и множество специалитети. За почтателите на по-екзотичните вкусове има и суши. Храната е наистина много вкусна.

Вие можете да празнувате при нас семейните си празници, фирмените си партита с колегите , рождения си ден с близки приятели или да поканите любимия си човек на романтична вечеря .

Гордеем се с факта, че сладкарница „Лагуна” има 20 годишна история , която благодарение на своя професионализъм и усилен труд през дългите години е спечелила многобройните си приятели и верни клиенти . Усмивките на нашите клиенти са най голямото ни признание за качеството на нашия труд.

Адрес на сладкарницата :

България, 1000 София, ул. Христо Белчев 13,

тел.: 02/980-30-01, www.laguna-bg.com, www.laguna.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме