Хванаха убиеца на 20-годишното момче в Девня

Има задържан по случая с убийството в девненския кв. "Повеляново". Това каза за Радио „Фокус” – Варна Свилен Шитов, кмет на Девня.

Припомняме, че в жилищния квартал, рано сутринта вчера бе открито тяло на мъж. Сигнал за криминалното престъпление е постъпил в полицията около 6.25 в събота. Случаят се наблюдава от Окръжна прокуратура-Варна.

На мястото е имало и пострадал, който е настанен в болнично заведение във Варна. По повод недоволството на хората и проблемите, свързани с обекта- дискотека, в която се предполага, че са били убитият и пострадалият, Свилен Шитов коментира, че темата не е от днес или вчера.

Той посочи, че като човек, който представлява община Девня, е задействал процедура много преди трагичният инцидент.

„Предприел съм действия за прекратяване на договора и причината е една единствена-това, че многократно са сигнализирали жителите в кв. "Повеляново" за проблеми, които са всеизвестни на всички”, допълни Свилен Шитов. Към този момент полицията и Окръжна прокуратура във Варна не коментират подробности, свързани с инцидента, тъй като работата по установяване на причините и обстоятелствата довели до престъплението, продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право