Секси бодигардове пазят звездите и радват очите

Те са силни, респектиращи и работата им е да пазят звездите. Да са сексапилни, чаровни и понякога да надминават по популярност и работодателките си е страничен ефект. И въпреки това много често срещан. Актриси и певици наемат сексапилни мъжаги, които не се ограничават с това да гарантират сигурността им - те носят чантите с покупки, грижат се за домашните любимци - често кученца, които се побират в дланта им, и служат за опора в трудни моменти, когато коктейлите на началничните им са били повече.

Celebuzz събира горещите бодигардове, които се превръщат в най-желания аксесоар за звездните дами.

На едно от първите места се класира Грег Ленц. Когато опира до неговите услуги, Дженифър Лорънс едва ли предполага какъв ефект ще има решението й. Медиите веднага започват да се прехласват по чаровния Ленц, който има безупречни маниери, облича се стилно и обсипва с грижи носителката на “Оскар”. "Светът има нужда да знае за този побъркващо секси бодигард!", пише в туитър блогърът Перез Хилтън. Снимката на Грег, събрал в дланта си кученцето на Лорънс, натрупа хиляди харесвания в мрежите, а феновете се примириха, че охраната на тяхната любимка я надмина по популярност.

Трябва да можеш да разчиташ на бодигарда си и е хубаво да си близък с него, но да го пускаш в леглото си вече е малко прекално. Ако нещата не потръгнат, оставаш и без охрана, и без гадже - Хайди Клум знае от опит. Мартин Кристен изглеждаше стабилна охрана, но явно не е бил добро гадже...

По-близки отношения демонстрират и Амбър Роуз и бодигардът й, който е уловен от папараците да полага особени грижи за определена част от тялото на американската певица - дупето й. Тя изглежда не възразява.

Рийз Уидърспун в момента също не може да се оплаче от мъжете до себе си. Актрисата е омъжена за агента Джим Тот, а бодигардът й е толкова всеотдаен, че я придружава и на сутришния й джогинг.

В колкото и добра форма да е след усилената си тренировка и Мадона има нужда от защита. Звездата обаче не чака някой друг да й отваря врата.

Но ако си мислите, че само дамите се нуждаят от защита, вижте отново охраната на Хари Стайлс от One Direction. Понякога мъжете търсят бодигард, който да ги пази от жените. Особено ако мъжът е член на една от най-известните бой банди, а фенките са полудели тийнейджърки.

Въпреки всички натрупани точки на изброените звезди телохранители обаче най-желан си оставя бодигардът на Лейди Гага - холандецът Питър Ван дер Веен. Сините му очи, голата глава и излъчване на мачо разтуптяват женските сърца. Адел толкова го хареса, че сега ползва неговите услуги, а Гага беше принудена да му намери заместник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл