Защо зодиите не заслужават подаръци от Дядо Коледа?

Овен

Скатавахте се от работа

Сто на сто си въобразявате, че сте си заслужили коледна печалба от тотото, някоя мъъничка градска хонда или пък iPhone 6S. Е да, ама не сте! Точно вие, Овните, сте на челно място в черния списък на Добрия старец. Да си го знаете - по-добре сами си купувайте каквото искате да сложите под елхата. Помислете върху следното: скатавахте ли се от работа или от училище? Лъгахте ли без капка свян за щяло и нещяло? Възползвахте ли се от наивността на хората за лични облаги? С колко души се скарахте само през тази седмица?

Телец

А папкахте ли?

Тази година доста сте слушкали, но още повече сте папкали и пийвали - това е доказуемо и по коремчето, което видимо е изскочило над панталонките. Ако оценяваше по това колко ядете, Дядо Коледа щеше да ви донесе голям и много хубав подарък. Всички знаят, че сте чревоугодници, така че намерете нещо друго да се похвалите. Ако например сте дарили косата си за перука, значи сте в списъка с добрите Телци. Дядото обаче слага на кантарчето както хубавите, така и лошите постъпки. Да видим накъде ще се наклонят вашите везни.

Близнаци

Чак стените се изчервиха

Много бяхте непослушни! Толкова много, че Дядо Коледа е задраскал името ви с две дебели черти дори и от черния списък с лошите деца. Признайте си с ръка на сърцето, че не сте и очаквали да получите подарък. Поради непостоянния си и сприхав характер Близнаците често нагазвате лука. Бяхте груби с по-възрастните си роднини (това, че не помните, не ви оправдава). Опитахте се да прегазите минувач на пешеходна пътека. А как клюкарствахте безогледно! Чак стените се изчервиха от нещата, които разказвате за разни други хора.

Рак

Убихте ли човек?

Старахте се много - това е безспорно. И готвихте, и шетахте, и бяхте отговорни и съзнателни. Само дето няма кой да ви оцени. Добрият старец седи и бърчи чело, докато мисли къде да ви постави - при послушните деца или при обесниците. Няма да му казваме, че мястото ви е в списъка с лошите. Той бездруго сам ще се сети. Защото кой омрънка света, че работи толкова много, а никой не го уважава? Това само по себе си не е причина да останете без подарък, освен ако не сте убили човек в един от обичайните си пристъпи на ярост.

Лъв

Няма как да стане

Когато отхапахте на онзи конкурент главата, не мислехте дали сте добри, или не. Не ви мигна окото и като прецапахте през мазолите на всички “нахалници”, които искаха да бъдат първи и не си даваха сметка, че има само един първенец - вие. Задявахте чуждите гаджета без капка свян, купонясвахте без мярка, грабихте с пълни шепи от живота. То и в момента още не сте напълно изтрезнели от снощи. Е, какво очаквате след всички тези прегрешения - Дядо Коледа да ви донесе дребен и много скъп подарък за награда? Няма как да стане!

Дева

Нулев шанс за армаган

От всички знаци вие имате минимален шанс да получите подарък от дядката в червения костюм. Първо, защото сте убедени, че той не съществува, ерго - няма как да ви донесе подарък, особено пък през комина на блока, в който живеете. Второ, даже и да се материализира отнякъде, дори и и при най-добро желание да ви вземе подарък, няма как да уцели това, което искате. Защото откъде накъде някакъв чужд старик ще знае от какво имате нужда. Трето... няма трето, но вие обичате списъците. Дядо Коледа не съществува. Точка.

Везни

Излъгахте - многократно

Такива добри дечица като вас Дядо Коледа много обича. Слага ги на челно място в списъка си, подчертава имената им и заръчва на джудженцата да изработят майсторски и да брандират особено внимателно подаръците им, че сте големи превземки. През ум не би ви минало да си поръчате нещо, което не е скъпо и марково. Но безценните вещи, които сте поискали от стареца, ще се изпарят под носа ви, след като разбере колко много сте нагазили лука. Тази година излъгахте 123 пъти, като 4 от тях имаха тежки последици за други хора.

Скорпион

Не се и надявате - и с право

Докато за едни липсата на коледен подарък ще е изненада, за вас това си е нещо, което се подразбира. Отдавна сте си организирали така живота, че да получите много опаковани пакети, но нито един от тях (това го знаем само ние с вас), не е от Добрия старец. Няма как да очаквате награда след всичко, което натворихте и тази година. С изключение на тези от вас, които работят като наемни убийци, останалите знаете отлично, че Дядо Коледа не толерира тези неща. Фактът, че погребахте кучето на съседа, не опрощава постъпката ви.

Стрелец

Някой май е забравил коня

Пословично е за вас, че ако получите колет с конски фъшкии, ще предположите, че някой е забравил да опакова и коня. Този път колетът ще е от Дядо Коледа. Според вас защо постъпва така? Прочетете внимателно и може да си припомните това-онова. Бяхте така нетактични и откровено груби, че заради вас двама си прерязаха гърлата, три женици на средна възраст постъпиха в клиника за душевно болни, а един мъж отслабва при доктор Емилова. В края на годината сте изнервени и се държите като хибрид между Хитлер и Зоя Космодемянская.

Козирог

Напразно ще чакате

Най-смешно е как всяка година самодоволно заставате пред камината и чакате в нея да тупне според вас полагащият ви се хубав и ценен подарък. Не, точно на вашия адрес няма да долети вълшебната шейна. Макар и отново да си представяте, че сте заслужили да се наредите на първо място сред добрите хлапета, трябва да ви разочароваме. Не сте там. Бяхте лоши с бедните и низшите духом, подигравахте се на глупавите, пихте, пяхте и се веселихте. А сега се налага да посрещнете сериозно факта, че за вас Дядо Коледа подарък не носи!

Водолей

По-добре бедни и горди

Водолеите са реалисти и знаят, че няма смисъл да се сравняват с отличниците по добро поведение. Те и не искат да бъдат като добрите деца. Всъщност въобще не искат да попадат в списък, в който има повече от две имена, освен ако не е списъкът с нобеловите лауреати, примерно. Ако това им нежелание да са послушни и да се държат прилично означава, че няма да получат коледни подаръци, те са готови да си понесат последиците. По-добре бедни и горди индивидуалисти, отколкото доволни адресати на колети от Дядо Коледа.

Риби

Късат сърцето

Те са най-лошите за тази година - бърза проверка в списъка на Добрия старец сочи, че са лъгали повече от Пинокио, покрадвали са едно-друго, изневерявали са по малко (само когато им се удаде случай). Попрекалили са с алкохола и са му отпуснали края с яденето. Само дето не са извършили убийство - поне не в трезво състояние. Въпреки това те имат най-голям шанс да получат подарък от Дядо Коледа. Причината е, че дори и на него не му издържат нервите да ги гледа как театрално страдат, тръшкат се и пляскат с опашки от мъка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл