Лоши комбинации за зодии-родители

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Край на леда по покриви и алеи

Подовото отопление е едно от най-приятните, ефективни, здравословни и не на последно място – икономични решения за дома. Но освен за вътрешните площи в жилището ни – то е изключително полезно и за външни площи, при това не само за алеи и тротоарите, нo и за покриви, улуци и водостоци.

Рисковано и скъпо е да не обезопасите вашата сграда. Ледът и снегът могат да причинят сериозни поражения – повреда на улуците и фасадата, образуване на опасни ледени висулки. Системата DEVI против лед и сняг, която препоръчват консултантите на Mr. Bricolage от магазина в Ring Mall, е една оправдана инвестиция, която се изплаща сравнително бързо. Тя осигурява комфорт и безопасност – предпазва сградата от повреди, а шофьорите и пешеходците от злополуки. От финансова гледна точка спестява значителните разходи за скъпата подмяна на повредените покриви, улуци, водостоци и настилки. Цената за изграждане на една система е приблизително равна на разходите по подмяна на улуците и водостоците за един зимен период. Системата е лесна за употреба. Управлява се от електронен терморегулатор, който регистрира температурата и влажността и в зависимост от тях прецизно регулира консумацията на енергия, като работи само тогава, когато имате нужда. Това гарантира, че плащате само за енергията, която изразходвате.

Покривната система против лед и сняг се състои от нагревателен кабел, електронен терморегулатор и монтажни аксесоари. Нагревателните кабели се монтират направо върху покрива или директно в улуците и водостоците. Могат да се инсталират на всякакъв тип покривна конструкция, а предимствата са безспорни: премахване на леда и снега от улуци и водостоци, спомага за свободното оттичане на водата от разтопения сняг, не позволява образуването на опасни висулки по покрива, като ограничава риска от падане на лед и преспи сняг върху пешеходците и не на последно място – предпазва покрива и сградата от щети след края на зимата.

Този тип отопление е безценно и за топене на лед и сняг по пътеки и алеи, осигурявайки безопасно придвижване без рискове. Отопляемата площ се поддържа суха (без лед и сняг) и по този начин се избягва разпръскването на сол, риенето на сняг и повредите, причинени от замръзване. Системата е напълно автоматична – терморегулаторът със сензор за влага и температура включва и изключва отоплението при нужда и е приложима за почти всички видове външни настилки – бетон и плочи, павета, асфалт. Може да се използва за топене на сняг и лед на паркинги, рампи, алеи, тротоари, външни стълби, тераси, входове към офиси, болници, магазини и др.

В Mr. Bricolage може да откриете както нагревателни кабели, за да изградите сами външното си подовo отопление, така и монтажни ленти, терморегулатори със сензори на изгодна цена и най-ценното – професионален съвет от компетентните консултант-продавачи на френската верига.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.