Съседите на семейство Сапунджиеви: Йорданка ни казваше, че иска да се раздели с мъжа си. Предстои аутопсия

Йорданка Сапунджиева искала да се разведе с мъжа си - това разказват съседите на семейството, намерено мъртво в кооперация в пловдивския квартал "Кючук Париж". Хората още са в шок, след като разбират, че в апартамента на Сапунджиеви има три трупа - на двамата съпрузи и малкото им момиченце.

„Въобще не мога да кажа, че е бил агресивен, беше изключително приятно и възпитано момче, с времето, в което те са тук, се поздравяваме и винаги с усмивка”, каза съседът Теньо Тенев, предаде Нова тв.

Мъжът застрелял семейството си и себе си с незаконен пистолет

При огледа в апартамента криминалистите са открили и голямо количество пари. По-рано шефът на пловдивската полиция заяви, че няма данни дългове да са в дъното на трагедията . Стана ясно и че мъжът, който работел като шофьор и рядко бил у дома според съседите, е гръмнал детето си и жена си, а после и себе си, с незаконно притежаван пистолет.

Аутопсия

Предстои извършване на аутопсия на разстреляното семейство. Окръжна прокуратура-Пловдив вчера образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител за тройното убийство.

Ще се правят експертизи, за да се види реда на изстреляните куршуми. Ще бъдат извършени съдебно-медицински, балистични, химически и други експертизи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини