Мъжът с ножа в корема не могъл да се възстанови от прекаран инсулт

Тежък мозъчен удар, който е довел проблеми с говора, е най-вероятната причина за в Бургас по-рано днес. Това е 64-годишният бизнесмен Стефан Стефанов, съобщиха от полицията в града. 

Бургазлията получил инсулт преди около година, споед бугаския сайт Флагман, а споед полицията преди няколко седмици. От тогава вече не бил същият човек. Въпреки че бързо се съвзел след излизането от болница, той така и не могъл да върне нормалното си психично равновесие.

„Преди това беше усмихнат, жизнерадостен. След инсулта коренно се промени. Имаше проблеми с говора. Изглеждаше посърнал и спря да се усмихва”, коментираха съседи на пострадалия мъж.

Гаажът, в който е намерен, е негов

Мъжът нямал финансови проблеми. От около 15 години той държал подземния гараж на областна управа в ж. к. „Възраждане” - на ъгъла на улиците "Дебелт" и "Фердинандова", където днес е отркит с нож в корема. Миналата година договорът му изтекъл, но впоследствие отново е подновен. Малко преди търга обаче той получава инсулт. Бургазлията е разведен със съпругата си. Двамата имат дъщеря.

В момента Стефанов е в МБАЛ – Бургас, където медиците се опиват да спасят живота му със сложна коремна операция. Той е бил контактен, но в хеморагичен шок заради острата кръвозагуба. Открит е веднага, след като забива ножа в корема си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини