Лола ди Мола обсъжда тоалети от наградите „Златен глобус“

От години модните редактори, зрители и любители на модата са много критични (в повечето случаи с право) към избора на известните, крачещи по червения килим. Тази година наградите „Златен глобус“ не изненадаха с оригинални тоалети, но ни потопиха в дъга от цветове. Вечното черно отстъпи лидерската си позиция в парада на известните, жълто и оранжево се конкурираха с тоалети в сини, зелени и червени багри.

В огнените нюанси на червеното блестяха много от звездите на вечерта. Дженифър Лоурънс очаквано бе избрала тоалет на Dior в стил cut out и красив цвят . Трябва да признаем, че леко поизтърканата мода на „изрезките“ в областта на талията е като излята по снагата на актрисата. Уникално диамантено колие и стилна прическа завършват цялостния изключително елегантен вид на младата дама, която сме виждали в доста неуместни тоалети и смешни ситуации.

Освен сочни цветове на тазгодишните награди бе показана и много деколтирана плът - бюст, гръб, талия и ханш, имаше от всичко. Прекрасната Кейт Бланшет демонстрира алабастрова кожа, облечена в тоалет в стил ар нуво на Givenchy. Въпреки че моментално в интернет пространството „цъфна“ сравнение с лампион от този изящен период, трябва да се признае, че единствено тя може да носи с такава грация сложния модел от дантела, мека коприна и изобилие от ресни.

На прицела на смешните коментари попадна и Джейн Фонда в бяла рокля на Yves Saint Laurent и бижута на Chopard. Прекалено отчетливите и обемни волани в горната част на тоалета бяха сполучливо оприличени на сметаново кексче.

Латино дивата Дженифър Лопес изненада с дискретен тоалет на фона на обичайното изобилие от голи форми, с които сме свикнали да я виждаме. Изненада бе и цветът на роклята на Giambatista Valli, заради който завистниците я сравниха с горчица. Красивите блестящи обувки на Jimmy Choo трябваше да бъдат показани, дори и под угрозата да диагностицираме звездата със синдрома „Анджелина Джоли и легендарния й крак“.

Говорейки за крака, стигаме и до една от най-добре облечените звезди на тазгодишния „Златен глобус“. Актрисата Джулиан Мур явно е загубила желание да демонстрира какви са обувките към тоалета й след злополучно изскочилите пръстчета на фестивала в Кан през 2013 г. Дългата до земята рокля в син металик на Tom Ford със семпла кройка и блестящи пайети прекрасно подчертаваше скандинавската красота на звездата. Зад привидно пуританския тоалет с дълги ръкави се бе скрило секси красиво деколте на гърба.

Изненадващо бе и представянето на Лейди Гага в стилен холивудски тоалет на Versace от черно кадифе. Разголените рамене, преливащи в сърцевидно деколте, и силно подчертаната талия оформят силует на порцеланова статуя. Платиненорусото и стилът на прическата ала Мерилин допълват елегантния вид на една от най-ексцентричните изпълнителки.

В рокля с цвят на розова дъвка и модел, който не оставя нищо на въображението, Кейти Пери заслужено попадна в челните редици на най-зле облечените звезди на вечерта. Прическата в стил 60- те тотално „довърши“ образа на уморена холивудска съпруга, който певицата по незнайни причини бе решила да разходи по червения килим.

Хайди Клум бе избрала рокля на Marchesa в стоманеносиво и рошав силует. Вярно е, че върху мерки като нейните и чувал от зебло би изглеждал добре, но в конкретния случай кокошото оперение на тоалета е в повече и за супермодел.

След като Маша вече не е наша, хвърляме поглед на новата „ни“ избраница и аутфита, който демонстрира на едно от афтърпартитата. Никол Шерцингер демонстрира горещи форми, на които явно не може да се налюбува. Супердеколтираният тоалет на Alex Perry в черен цвят и красива златна декорация бе пикантно подлютен от секси червеното червило на певицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл