Перничанин закла майка и дъщеря и се самоуби със скок от 6-ия етаж (обзор)

Шофьор заклал любовницата си и нейната дъщеря. После написал предсмъртно писмо, обадил се на тел. 112 и скочил от шестия етаж. Основната версия на криминалистите е, че кървавата драма е предизвикана от ревност, като не се изключва и любовен триъгълник между жертвите.

Линейка и полицейски коли с включени буркани разбудили около 2 ч сутринта вчера хората от блок 145 на столичния квартал “Надежда”. В гарсониера от една година там живеели под наем 45-годишната Маргарита Асенова, приятелят й Красимир Петров (53 г.) от Перник и двете дъщери на жената - на 20 и на 12 години, разказаха съседи. Всички те отричаха да са чули викове откъм жилището.

Красимир нападнал с нож Маргарита и по-голямата й дъщеря Еманоела в кухнята на малкия апартамент. През това време в другата стая спяло 12-годишното момиче. С нечовешка жестокост мъжът ръгал и клал жертвите си. Нанесъл им десетки рани, част от които били в гърдите и сърцето. Предполага се, че първо е заклал майката, а после дъщерята. Когато издъхнали, седнал на масата до труповете им и написал, че ги убил, защото са “к*рви”. Добавил, че последното му желание е малката дъщеря да бъде дадена в семейството на най-добрия му приятел или при родителите на Маргарита. Позвънил на спешния телефон, признал за двойното убийство и казал, че ще скочи от терасата. Излязъл в коридора, оставил отворена вратата на окървавената гарсониера и полетял от прозореца на площадката на 6-ия етаж.
Хората в блока казваха, че не познават наемателите. Някои се учудваха, че Маргарита е имала приятел, тъй като смятали, че живее сама с двете си дъщери.

Други обаче обясниха, че Красимир работел като шофьор на камион и често отсъствал, имал и курсове в чужбина. Пенсионерка от вход Г каза, че Маргарита “не била съвсем наред”, тъй като я чувала да блъска вратите.

В блока не знаеха жената или дъщерите й да са се оплаквали от домашно насилие. От прокуратурата съобщиха вчера, че Красимир не е имал кримидосие. Оръжието било открито на мястото на престъплението. Следите сочели ясно, че в престъплението не е замесен външен човек.

Според сайта “Мироглед” Красимир имал семейство с двама синове в миньорския град, което зарязал заради любовта към Маргарита, която също била от Перник. Решили да се изселят в София, където работели и двамата. Нямали сериозни проблеми с парите, а за квартирата в “Надежда” не плащали висок наем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право