Задържаха трима апаши, пребили млад мъж за 10 лева

Трима крадци, единият от които непълнолетен, са прибрани в ареста за побой на 27-годишен мъж от град Димово, съобщиха от полицията във Видин.

С полицейска мярка за срок до 24 часа в РУ-Белоградчик са задържани К.К.(21 г) и 17-годишно момче, двамата от с.Ружинци,както и А.Г. (23 г.) от монтанското с.Долно Церовене. Установено е, че на 21 декември миналата година тримата проникнали в частен дом в Димово и след като пребили собственика, задигнали мобилен телефон и 10 лева. По случая е образувано досъдебно производство. Работата на разследващите продължава.

Междувременно жертва на побой е станал и 52-годишен мъж от видинското село Воднянци. Престъплението е извършено в четвъртък около 20 часа на ул.”Първа” в селото. Сигналът в полицията подал местен жител, който открил мъжа в безпомощно състояние на улицата.

Пострадалият е настанен за лечение с фрактури във видинската болница. На местопроизшествието е извършен оглед, уведомен е районният прокурор. Неизвестните засега престъпници се издирват. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право