Скотланд ярд не издирва заподозрени за закланата българка и мъртвия й съпруг

Към настоящия момент полицията не издирва нито един човек във връзка с този инцидент, заявява главен инспектор Андрю Чалмърс от отдел "Убийства" в Скотланд ярд в Лондон. Чалмърс води разследването за смъртта на българина и намерената до него бременна българка с прерязано гърло, която в момента се бори за живота си в болница в английската столица. И двамата са били около 30-те.

Полицията и парамедиците са извикани вчера около обяд от хазяина, който от известно време нямал вести от наемателите. Предполага се, че българинът е бил мъртъв от поне два дни.

Натежава версията за скандал между двамата и последвала кървава разправа

Не е направен нито един арест, което потвърждава една от версиите, че кървавата драма е настъпила след скандал между двамата. Мъж, пожелал анонимност, твърди, че двойката винаги се е карала, предава още Independent.

Както Труд писа, те са живеели там от 2007 година и били много щастливи, че сега чакат бебе. Мъжът обаче се оплаквал от живота в Англия, но правел планове да прати жена си в България, където оставили две деца, докато той не изкара повече пари за по-добър живот. Разказвал, че искал да намери по-добро жилище, където да се върнат жена му и децата им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини