Издирват свидетели на катастрофата с прегазени сестри

Полицията в Стара Загора издирва очевидци на инцидента, при който неизвестен все още шофьор прегази две сестри на пешеходна пътека в Стара Загора и избяга.

При удара загина 65-годишната Недка Ж., а 5-години по-младата й сестра е със множество счупвания в болница.

ОДМВР Стара Загора отправя молба към граждани, които са станали свидетели на инцидента или имат информация, която би помогнала при работата по случая, да се обадят на тел.112 или в най-близкото Районно управление на МВР. Тайната на самоличността е гарантирана, съобщиха от полицията.

Лекият автомобил ударил двете пешеходки около 6,30 часа в четвъртък на кръстовището на бул. "Славянски" с ул. "Кольо Ганчев". След удара шофьорът не спрял, а продължил движението си и избягал от местопроизшествието в посока изток.

Продължава издирването на мъжа, като според информация на очевидци униформените спират таксиметрови коли на изходите на Стара Загора и проверяват за избягалия шофьор. Иззети са и записите на камерите на близките търговски обекти, за да се види дали не са успели да засекат автомобилът-убиец. За съжаление кадрите на близките камери са лоши и от тях не може да се определи каква точно е колата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право