Най-големите плейбои в Холивуд

Леонардо ди Каприо

Животът на звездите винаги е бил привлекателен за „простосмъртните”. Влюбванията, разделите, шумните сватби и още по-шумните разводи, днес ще ви занимаем с най-големите „играчи” в Холивуд, актьорите, които буквално могат да имат всяка жена на света.
Въпреки че, си мислите света на Холивуд за огромен и безграничен, излиза че, повечето „герои от големия екран” са си баджанаци. Все пак да не забравяме, че не всеки е Леонардо ди Каприо и да бъде заобиколен от супермодели. Да имаш връзка си е сложна работа, а ако си наблюдаван през цялото време от „глутница” папараци, нещата стават още по-заплетени. Следва списък с най-желаните мъже актьори от бляскавия свят на Холивуд.

Първият който „се добира” до нашата класация е Бен Афлек. Новият Батман държи дълъг лист с невероятни бивши гаджета, сред които начело е Дженифър Лопес. Следващата му жена е не по-малко известна – Дженифър Гарнър. За стандартите на Холивуд двамата се радват на стабилен 10-годишен брак и три деца. Според слуховете той е заплашен със компромат от стриптизьорка с която е имал краткотрайна афера, но засега нищо такова не е видяло бял свят.

Топ 5 на звездите


Шон Пен

Един от безспорните играчи в нашата класация е Шон Пен. През леглото му все пак са минали Мадона и Робин Райт. Все пак той не обича да бъде в светлината на прожекторите и го играе по-спокойно. Все пак, женен два пъти, той е излизал с Калу Риверо, Джуъл Кличър, Петра Немцова, Скарлет Йохансон, Натали Портман и Чарлийз Терон. Впечатляващ списък, нали?


Джон Мейър
Музикантът често е описван като „най-скучната знаменитост”, заради сравнително малкия брой на негови гаджета. Все пак той може да се похвали, че през леглото му са минали Дженифър Анистън, Тейлър Суифт, Дженифър Лав Хюит, Джесика Симпсън и Кати Пери.


Джъстин Тимбърлейк
Определено един от най-големите играчи в Холивуд е именно Тимбърлейк. Неговият впечатляващ списък включва Ашли Олсън, Оливия Уайлд, Алиса Милано, Скарлет Йохансон и Камерън Диас. Все пак актьорът-певец е женен за Джесика Бийл от която има син.


Вилмър Валдерама
Известен най-вече с ролята си на неудачника Фез в хитовата американска поредица „Шоуто от 70-те”, Валдерама е желан от жените. Той е излизал с мацки като Манди Мур, Дженифър Лав Хюит, Линдзи Лоън, Рияна и Аврил Лавин.
Райън Гослинг
Той „следва примера” на повечето си колеги и пренася екранната си любов – Рейчъл МакАдъмс в реалния живот. Може да се похвали с връзка със Сандра Бълок когато е едва на 21-годишна възраст, а тя на 37. Друго за което можем да му завидим е връзката му с латино звездата Ева Мендес от която има дете.

Холивудски знаменитости


Брадли Купър

За никого не е тайна, че на Брадли Купър не му липсва женско внимание. Известен е с неудържимото си привличане към русокоси красавици. Все пак той не пренебрегва и брюнетките, съдейки от връзката му с Дженифър Еспозито. С него са били Дженифър Лопес, Камерън ДИас, Дженифър Анистън и Рене Зеуегър.


Орландо Блум
Можем да завидим на „карибския пират”, че в неговият списък преобладават модели на Victoria’s secret. Той дори имаше кратка връзка с нашенката Нина Добрев. Бившата на Джъстин Бийбър – Селена Гомес също е била с известния актьор.
Джордж Клуни
Няма спор – жените искат да бъдат с него, а мъжете искат да бъдат него. Култовият актьор, започнал кариерата си като навъсения доктор Дъг Рос в култовият сериал „Спешно отделение” е бил със сестрата на Мишел Пфайфър – Диди, Кели Престън, преди да се омъжи за Джон Траволта и куп други красавици преди да се ожени за Амал Аламудин.


Леонардо ди Каприо
Номер едно безспорно е най-после спечелилият „Оскар” Леонардо ди Каприо. Най-желаният актьор в Холивуд е излизал с Жизел Бюндхен, Блейк Лайвли, Риана, израелският супермодел Бар Рафаели, Хелена Кристенсен и коя ли още не. Типът му е ясен – предпочита момичета под 25-годишна възраст. Всъщност, кой ли не?

Хари Потър


Даниел Радклиф
Учудващо или не, един от най-желаните ергени в Холивуд е изигралият детето-магьосник Хари Потър – Даниел Радклиф. Невзрачният младеж, благодарение на звездния си статут е успял да вкара в леглото си супер красавици като Тилда Суиндън, Езра Милър, Бри Ларсон. Говори се, че е спал дори с Джесика Алба, за което му сваляме шапка. Все пак от близо 3 години излиза със своята колежка Ерин Дарк.


Бен Афлек имаше дълга връзка с латино поп звездата Дженифър Лопес.
Снимки: Therichest.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл