Оправдаха прокурор, бил невменяем

Кмет и фолк певец връщат парите за къщи за гости 158 проекта възстановяват пълната сума

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Григор събира отбора рано в Австралия

Сън за смърт вещае нов етап в живота

Сънищата рядко означават точно това, което сте сънували, и още по-рядко биват пророчески. От тях обаче може да се извлече много важна информация и дори да се коригира собственият живот. Главното е да ги възприемате не буквално, а символично.

Ако сънувате бременност това означава, че у вас има нова енергия и нови неосъзнати идеи. Вероятно преживявате нещо като прераждане, движите се в съвсем нова посока, променяте се, навлизате в нова фаза на живота си.

Един от най-разпространените сънища е падането на зъби. Мнозина традиционно го смятат за един от най-зловещите и предвещаващи смърт сънища. Истината обаче е друга. Падащите зъби са свързани с преходен период в нашия живот, когато промените предизвикват безпокойство, тревога и страх. В повечето случаи сънят с падащи зъби е символ, че растете, развивате се, променяте се.

Сънуването на смърт пък символизира, че даден аспект от нашето Аз умира и ние започваме да се движим в нова посока. В реалността за подобно нещо може да сочат различни ситуации – уволнение, преместване или болезнен процес на раздяла, предизвикващ чувство на тъга. Сънищата за смърт са сънища за това, което освобождаваме от себе си.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.