Сън за смърт вещае нов етап в живота

Сънищата рядко означават точно това, което сте сънували, и още по-рядко биват пророчески. От тях обаче може да се извлече много важна информация и дори да се коригира собственият живот. Главното е да ги възприемате не буквално, а символично.

Ако сънувате бременност това означава, че у вас има нова енергия и нови неосъзнати идеи. Вероятно преживявате нещо като прераждане, движите се в съвсем нова посока, променяте се, навлизате в нова фаза на живота си.

Един от най-разпространените сънища е падането на зъби. Мнозина традиционно го смятат за един от най-зловещите и предвещаващи смърт сънища. Истината обаче е друга. Падащите зъби са свързани с преходен период в нашия живот, когато промените предизвикват безпокойство, тревога и страх. В повечето случаи сънят с падащи зъби е символ, че растете, развивате се, променяте се.

Сънуването на смърт пък символизира, че даден аспект от нашето Аз умира и ние започваме да се движим в нова посока. В реалността за подобно нещо може да сочат различни ситуации – уволнение, преместване или болезнен процес на раздяла, предизвикващ чувство на тъга. Сънищата за смърт са сънища за това, което освобождаваме от себе си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл