Дядо в кома след бой заради 50 стотинки за WC

Пенсионер на 75 г. от Шумен е настанен в кома и с опасност за живота в местната болница, след като бил бит пред обществена тоалетна заради съмнения дали е платил. 75-годишният Мустафа М. бил забелязан да лежи в безпомощно състояние в района на Кооперативния пазар в събота след 16,30 часа.

На мястото веднага била извикана линейка и полиция, и било изяснено, че малко преди това между дядото и двама мъже възникнал спор. Всичко се случило, заради посещението на пенсионера в тоалетната. Според една от версиите, собственикът Ремзи А. /56 г./ започнал да пита посетителя за пари, защото смятал, че не е платил за посещение във WC-то. Таксата била 50 ст. Дядото казал, че е платил, но стопанинът нямал такъв спомен и се завързал спор. Ремзи бил и подпийнал. На помощ да си оправи сметките му се притекъл Марин М. /49 г./, който имал сергия с вещи втора употреба на близо. На възрастния мъж е нанесен удар, след който той паднал и си ударил лошо главата.

В неделя по обяд криминалисти задържали Ремзи и Марин от Шумен за побой и нанесена телесна повреда. Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право