Луксозният бургаски билдинг "Лазурен Бряг" отличен със злато и сребро на международен форум

Злато за "Най-добър проект в България" и сребро за “Най-добър градски проект“ бяха присъдени на луксозния бургаски "Лазурен Бряг". Това се случи на международните награди Homes Overseas Russian Awards. Иновативната сграда получи отличията си на официална церемония, провела се в Москва на 21 април 2016г.

Homes Overseas Russian Awards са единствените руски награди за недвижими имоти отвъд граница. За първи път са присъдени през 2010 г. За участие се допускат чужди проекти в етап на продажба, от цял свят.

Журито на Homes Overseas Russian Awards се състои от единадесет професионалиста в областта на недвижимите имоти, всеки на много висока позиция в престижна компания. Участниците в конкурса се оценяват по строго регламентирани критерии:

- Концепция и ниво на проекта

- Значимост и уникалност на проекта за местния пазар

- Местоположение и достъпност

- Прилежаща инфраструктура

- Съотношение цена - качество

- Надеждност на инвеститора и респективно, гаранции за купувача

С оглед на горните критерии и не само тях, отличията на "Лазурен Бряг" са напълно заслужени. Луксозната бургаска сграда предлага изцяло нов тип лайфстайл. Отдавна подобни билдинги издигат снага в големите градове по света. Те осигуряват удобство, дискретност, лукс. По същество това са вид затворени комплекси, осигуряващи набор допълнителни тип "хотелски" услуги. Собствениците им обикновено съблюдават общ кодекс на поведение и управление.

"Лазурен Бряг" е точно такъв тип иновативен затворен комплекс. Луксозната резиденция е буквално уникална по рода си за България спрямо набора екстри, които предлага на разположение на собствениците.

22-етажната сграда обхваща общо 179 жилищни единици. Подземният паркинг на три нива включва и автомивка. Оттам с асансьор обитателите на "Лазурен Бряг" имат достъп до имотите си и партерния етаж. Фоайето, рецепцията и лоби барът допълват концепцията за дискретен разкош. На първия етаж пък са кино-салонът, конферентната зала, фитнесът.

"Лазурен Бряг" включва и панорамен ресторант с покрита тераса, магазини, включително супермаркет, детски кът, конферентна зала и офис площи. Изпълнени са и задължителните СПА-център с покрит басейн, кабинет за масажи, сауна, парна баня.
Наред с 24-часовите охрана и поддръжка на разположение на собствениците е и консиерж. Той се грижи за всичко - от резервации в заведения, през доставка на актуална преса до грижи за домашните любимци и запазване час за сервиз на автомобила.
Общите части са луксозно изпълнени, обвити в мрамор и мокети. Вградено осветление дискретно подчертава картините. Големи панорамни прозорци канят близката морска градина и негово величество Морето във вътрешните пространства.

"Лазурен Бряг" е съвременна приказка от ново поколение. Сградата е ценна придобивка не само за Бургас, а и за България като цяло. Иновации, идеи, смел размах в осъществяване на всички фантазии са водещи при изпълнението на този уникален проект.

Наградите - златна "Най-добър проект в България" и сребърна за “Най-добър градски проект“ - са първите отличия, които билдингът от ново поколение, дело на смели визионери, окачва на стените си. Приказката тепърва започва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес