Поли Генова: Нека други броят и смятат резултатите на "Евровизия", важното е, че се представихме добре

„Иска ми се да има поне един човек в България, който да направи пътеката за музикантите. Така за другите след него ще е по-лесно”, каза певицата Поли Генова пред БТВ след огромния успех за България в песенния конкурс „Евровизия”.

„Аз уважавам победата, уважавам вота на зрителите и вота на журито. За мен е много важно когато едно нещо е победило да го уважим по някакъв начин”, допълни Поли по повод разразилите се скандали след победата на песента на Джамала от Украйна.

„Аз съм артист, за мен е важно да си свърша добре работата. Всичко останало – точки, прогнози, букмейкъри – не ме интересува”, допълни певицата.

Рози Караславова, част от екипа на Поли Генова, каза, че едно от най-важните неща за певицата по време на конкурса „Евровизия” е била подкрепата на нейните колеги музиканти в България. „Това й даде още повече крила, тя беше много спокойна и щастлива от това”, допълни Караславова.

„В България трудно се обединяваме, защото ни е много малка сцената и е трудно за всички. Мога само да благодаря, много е важно един артист да знае, че всички го уважават”, допълни Поли.

„По време на шоуто, за мен най-важното беше да бъда добре подготвена. Имахме пълна разкадровка на изпълнението по секунди, защото „Евровизия” все пак е телевизионно шоу и на 90% работиш за зрителите”, поясни Поли.

„Най-важно ни е да се представим добре. Нека други хора броят и смятат резултатите. Нас ни интересува музиката, нищо друго”, допълни Поли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес