Световната звезда Фейди ще пее на бала на КРИБ

КРИБ ще качи хитовия изпълнител Фейди на грандиозна сцена в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк на 8 юни т.г. Роденият в Сидни певец ще изпълни на живо пред близо четиристотин работодатели и индустриалци, събрани на Бала на КРИБ, някои от най-силните си хитове, които взривиха музикалните класации и достигнаха до Hot 100 на Billboard и в Top 40 Pop чарта на US Billboard.

Вторият пролетен бал на КРИБ ще бъде под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов. Поканени са, също така, ключови за развитието на бизнеса вицепремиери и ресорни министри, председатели на парламентарни комисии, както и кмета на град София.

По време на Бала ще бъдат връчени за втора поредна година престижните награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”. Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Първият пролетен бал на КРИБ, който се проведе миналата година под патронажа и с участието на премиера Бойко Борисов, беше огромен успех – наградите на КРИБ получиха компании с много значим принос за българската икономика. Благодарение на спонсорите на бала бе стартирана „Академия Икономика” - най-голямата благотворителна инициатива на членовете на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес