Варна влиза в Световния парад на сапунените балони

Варна се присъединява на 29-ти май в Световния парад на сапунените балони. Инициативата е тръгнала от Цюрих и неправителствената организацияс„100happydays" . Мисията е „Да направим света по-щастлив“. Събитието ще обхване повече от 70 града на 5 континента. Варна ще е първият български град присъединил се във веселата инициатива.

Идеята е да се премине от точка А до точка Б, създавайки най-много сапунени мехурчета, радост и добро настроение! Парада на балоните е за хора споделящи убеждението, че щастието е пътуване, а не дестинация!

Парадът ще стартира точно в 10 ч на 29 май от площада на Летен театър /Морска градина/. Поканват се всички малки, големи и най-големи варненци, и гости на града да се включат. Нека да се гримират, да се дегизират и да вземат доброто си настроение, както и нещо, с което могат да правят сапунени балони, призовават от общината . Парадът ще тръгне по централната алея на Морската градина и в 11 ч ще завърши в Детски кът- Варна. Там на сцената ще бъдат наградени най-добре костюмираните деца, възрастни и цели семейства.

Организаторите "Детски кът-Варна" и режисьорът Димитър Павлов обещават много смях и забавление. Ще има много циркови артисти, клоуни и най-вече балони и награди за най-атрактивните участници.

Празникът ще продължи със седмото издание на „Най-сладкия ден“ на сцената на Детски кът- Варна до езерцето с лодките.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл