Кулинарното пътешествие с OMV…ПРОДЪЛЖАВА!

Ново лятно сандвич меню по рецепти на шеф Андре Токев в OMV

Клиентите на OMV вече имат възможност да дегустират новата серия сезонни сандвичи по рецепта на шеф Андре Токев и да превърнат лятното пътуване в истинско кулинарно пътешествие. Новите попълнения в сандвич менюто са сандвич „Милано“, „Сладко чили“, „Пилешка тортила“, „Туна сандвич“, „Летен сандвич с ръчен хляб“ и „Малинов каприз“. В менюто продължават да се предлагат и любимите на клиентите „Вегетариански сандвич с хляб от елда“ и „Италиански сандвич“. Прясно изпечен хляб и висококачествени продукти, както и оригинални съставки са тайната на перфектната визия и вкус на новите сандвич предложения, които шеф Токев предоставя ексклузивно за OMV. Стремежът на компанията е и през летния сезон да осигури разнообразие с най-високо качество и превъзходен вкус, с което да отговори на очакванията и най-взискателните си клиенти.

„Кулинарията за мен е като живота – доставя удоволствие на всеки, защото всеки може да се докосне до това преживяване.“, казва шеф Андре Токев.

Меню сандвичи:

Летен сандвич с ръжен хляб (Ръчен хляб „Паньотине“, катък, тиквички с млечен сос, домат, пресен лук)

Пилешка тортила (Тортила, салата Снежанка, къри, домат, краставици, печено пилешко бон филе, зелен лук, Айсберг)

Сандвич Милано (Многозърнеста багета, майонеза, айсберг, салам Милано, сирене Гауда, червена чушка)

Туна сандвич (Грахам багета, майонеза, Айсберг, риба тон, краставици, червена чушка, черни маслини, Каперси, червен лук)

Сладко чили (Кюфте на скара, микс моркови и кълнове, Панини хлебче, сладък чили сос, зелен лук, майонеза)

Вегетариански сандвич с хляб от елда (Рустик багета от елда, кьопоолу, нахут, саламурено сирене, маслинова паста, магданоз, печени сусамени семена)

Италиански сандвич (Чиабата, зехтин Екстра Върджин, Мортадела Пистачо, салам, Моцарела, песто, балсамик сироп, рукола, мариновани чушки)

Малинов каприз (козунак, сирене Филаделфия, малиново сладко)

OMV центровете за услуги предлагат от 1994 година много повече от гориво на своите клиенти. Зоната на магазина и ресторанта, както и предлаганите услуги в обектите на OMV, постоянно се подобряват, за да удовлетворят нуждите на клиентите на OMV. VIVA създава една нова култура на бензиностанциите, която превръща спирането на обекта в приятна почивка от забързаното ежедневие и се характеризира с високо качество на средата, топ качество на продуктовата гама и персонал, ориентиран към клиента.

В допълнение на прясно приготвените закуски, VIVA също така предлага повече от 1,500 пазарни артикула от ежедневна необходимост, органични продукти, FAIRTRADE – сертифицирано кафе, подаръци, VIVA винотека и други. Има почти 900 OMV бензиностанции с VIVA в девет Европейски държави простиращи се от Германия до Румъния, включително 180 в Австрия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме