ЦСКА дава Александър Томов на прокуратурата

Ръководството на ЦСКА излезе с официална декларация, насочена срещу бившия главен акционер на клуба Александър Томов. В нея „червените“ обявиха намерението си да дадат Томов на прокуратурата. Причина за крайното действие е появилата се информация, че известният с прозвището Лупи политик е сигнализирал до УЕФА за създаването на новото дружество на „Армията“: „Търпението ни се изчерпа и не може да позволим повече хора, доказали се като несъстоятелни управленци и провалили се политици, да дават оценка, мнение и да имат претенции относно управлението на ЦСКА.

Длъжни сме да реагираме, тъй като лъжите и клеветите по адрес на ЦСКА объркват много от вас и ви карат да се чувствате несигурни.

Няма как освен по този начин да бъде всят смут в нашите редици. Убедени сме, че срещата с прокуратурата на лицето Александър Томов и целия му екип от престъпници, участвали в доразграбването и убиването на ЦСКА, този път ще бъде изключително полезна и нещата ще бъдат доведени докрай.

Още следващата седмица юридическият ни отдел ще внесе сигнал с конкретни данни и факти до СГП, с което ще настояваме наказателна отговорност да понесат лицата Александър Томов и Александър Тодоров.

В декларацията настоящото ръководство на ЦСКА постави и няколко въпроса към Томов: Питаме цялата спортна общественост - къде отидоха парите от трансферите на Спас Делев и Ивайло Чочев? Защо не бяха плащани задълженията на клуба? Защо тогавашното ръководство допусна клубът да бъде обявен в неплатежоспособност?“

Коментари

Задължително поле