Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Гръцкият президент към Турция и Македония: Времената на нахлуване на европейска територия са отминали безвъзвратно

Здравец Хайтов представя нови разкрития за гроба на Левски

Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Турция обяви, че няма да позволи “едностранни” проучвания за газ край Кипър

Сливен чака 19 млн. лева за новата си пречиствателна станция Най-модерното съоръжение от години брадясва от храсталаци и треви

Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Старец убит след жалба в „Съдебен спор“ (обзор) Задържани са дъщеря му и зет му, трите му внучки са освободени от плен

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

3 години уседналост за вход в училищата в София Промени при записването е забавачка на децата с хронични заболявания

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Кучетата на Барак Обама са с претоварен график

Факсимиле: stuff.co.nz

Домашните любимци на Барак Обама Бо и Съни са кучешките посланици на Белия дом и досущ като своя стопанин, президента на САЩ, са с претоварен график, предаде БНТ.

Тези животни от породата португалско водно куче са много популярни и всеки иска да се снима с тях. “Записвам си заявките в началото на месеца и трябва да одобря техните изяви при оформянето на работния им график”, доверява първата дама на САЩ Мишел Обама.

Президентските кучета забавляваха множеството по време на традиционното великденско търкаляне на яйца тази година. Бо бе плътно до Мишел Обама, когато тя посрещна туристи по повод годишнината от встъпването в длъжност на президента. Домашните любимци на семейство Обама приветстваха ранени военнослужещи и хоспитализирани деца в навечерието на Коледа. Бо и Съни не са обикновени кучета. Властите арестуваха през януари мъж от Северна Дакота, който бе пристигнал във Вашингтон с цел да отвлече едно от двете животни.

Бо, който е на 7 години, се присъедини към семейство Обама през април 2009 година. Той бе дар от сенатора Едуард М. Кенеди, един от големите поддръжници на президентската кампания от 2008 година на сегашния държавен глава. Съни, която е почти на 4, се появи през август 2013 година.

На президентските кучета е осигурен един много добър живот. “Те често ми сядат в скут, във фотьойла ми и обичат да се гушкат, доверява Мишел Обама. Обожавам да ги разигравам и да ги карам да се гонят!”

Домашните любимци в Белия дом стават много популярни и повечето президенти търсят тяхната компания. “Ако искаш да имаш приятел във Вашингтон, вземи си куче”, бе казал мъдро президентът Хари Труман.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете