Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Хороскопът на “ЗОДИАК”: Бойко пази България от война

Какъв е хороскопът на света и какво ни очаква. Това разкрива в своята поредица „Зодиак“

До 2019 г. Уран и Плутон ще са в ход и ще определят събитията по света.

Всичко тръгва от 2011 г., когато Уран, господарят на епохата на Водолея, влиза в знака на Овен. Той притиска Плутон, което означава, че новото руши и ще продължава да руши старото. Уран сменя и съзвездие. От Риби, навлиза в Овен, което означава военни конфигурации и че може да стане дума за истинска война. Лагерите и противниците вече са изяснени, сочат звездите.

Какъв хороскоп на света определят те, четете в специалната поредица на „Зодиак“.

Реална война ще се случи, но България ще остане невредима. Причината е срещата между планетите Уран и Плутон, която чертае път на военни конфликти, които винаги са се случвали. Страната ни обаче ще бъде спасена. В голяма степен това ще се дължи на положителния хороскоп на премиера Бойко Борисов. Това прогнозира пред „Зодиак“ астрологът Силва Дончева.

По думите й до 2019 г. светът е под влиянието на двете тежки планети, което досега водело до големи войни.

„От 2011 г. Уран и Плутон започнаха да се срещат неприятно под лоша конфигурация. Те все още въздействат. Подобна конфигурация е имало при всяка война в Европа от Наполеон досега без изключение. Така е било при Френската революция, при навлизането на Наполеон в Русия и преминаването през Европа. Така е било при Руско-турската освободителна война, Първата и Втората световна война“, посочи Дончева.

Освен това преди месец Уран е влязъл в съзвездие Овен и е започнал своя 84-годишен цикъл. „В момента планетата се намира във военен знак и военно съзвездие. Войната вече е започнала. Това в Украйна е война, в Турция също. Русия е в бойна готовност. Ние също се въоръжаваме, но не го осъзнаваме“, твърди астрологът.

Тя обаче е категорична, че въпреки неизбежното бъдеще, България е в добра позиция. „По щастлива случайност хороскопът на премиера е добър. Точно на рождения му ден Венера съвпадна с неговото слънце. С изключително добри аспекти, а Венера е господарка на мира. Ако нещо зависи от Борисов, трябва да се знае, че той целият е изпълнен с желание за мир. Дори да не го осъзнава, просто така му е наредено отгоре, буквално свише“, редят звездите пътя на премиера, твърди Дончева.

Според нея, ако изходим от хороскопа на Борисов, България ще бъде защитена. „Ще има промени тук през 2017 г., но за война не може да се говори“, категорична е тя.

Турция и Германия обречени, Лондон се спасява

Ако България ще бъде запазена от война, то южната ни съседка Турция я чакат тежки дни. „Страната влиза в изключително раздиращ конфликт. Това ще се отрази на нея изключително и само защото тя е отрязана от Европа, след последните събития там. Турция изгради стена след опитите за преврат и се прости с Европа“, казва Силва Дончева, разчитайки хода на звездите.

Точно обратното вещаят те за близкото бъдеще на Великобритания. „Тя се спасява в момента с излизането си от ЕС. Дори бяга по-бързо, отколкото й се иска. Но по-добре бърз край, отколкото безкраен ужас“, казва още астрологът.

Според нея последното важи за германците „Те не могат да се усетят, че техният единствен и кармичен изход е Русия. Колкото повече дават назад от такъв съюз, толкова повече ще пада Германия“, вещае хороскопът им.

САЩ искат нулиране на системата

Единственият шанс на САЩ да продължат да господстват, е да прилагат принципа „Разделяй и владей“. Такъв път им чертаят планетите пред хегемона, след като президентът Барак Обама бъде сменен. „Целта им е война, за да нулират икономическата система. Затова те искат военен конфликт, който, разбира се, не е на тяхна територия. Те са умни, тяхното Слънце е в съвпад със Сириус. Така са си направили хороскопа“, твърди Силва Дончева и допълва, че покрай тях никой не трябва да тръгва и срещу Израел, защото няма да победи.