Avon срещу рака на гърдата тръгва по Пътя на надеждата

Започва турнето „БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“, което ще посети 15 града в страната

Първата вълна на турнето „БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ тръгва по Пътя на надеждата. На 28 и 29 май в 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon срещу рака на гърдата на неговата първа спирка – град Пловдив, където ще бъде разположен на площад Централен, пред Военния клуб.

На 30 и 31 май ще ни откриете в Казанлък, последван от Кърджали на 1 и 2 юни, Сливен на 3 и 4 юни, Бургас 5 и 6 юни, Варна 7 юни, Русе 9 и 10 юни, Търговище 11 и 12 юни, Велико Търново 14 и 15 юни и Габрово 16 и 17 юни, съобщиха от козметичната компания. След лятна пауза, през септември месец турнето отново ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца!

Във всеки един от градовете Посланиците на хуманността на Avon са подготвили много изненади и забавления. Освен да дарят за каузата, на щанда посетителите ще могат да оставят своето послание на надежда за жените, борещи се с рака на гърдата, както и да разберат повече за каузата и за това как съвместната ни подкрепа достига до диагностицираните жени.

Повече за Пътя на надеждата всеки желаещ може да открие на специалния сайт www.thankyou.bg.

Коментари

Задължително поле