Йешич е изгубил управление на автомобила си, помощникът му Звонко Варга се разплака след трагедията

Според сръбският вестник Kurir катастрофата, при която загина бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич, е станала около 10.30 часа днес. Загиналият е бил зад волана на "Ситроен"-а си и в един момент е загубил управление, преминал е в отсрещното платно и се е блъснал директно в камион, който е завлачил автомобила. Колата на Йешич е била рязана, за да извадят тялото му, тъй като е смачкана. 

От силата на удара треньорът е починал на място. Текат огледи, като се установява защо е изгубил контрол - дали е заспал или му е прилошало. 

Трагичната смърт на Миодраг Йешич потресе неговия приятел, бивш съотборник и съратник от Партизан Звонко Варга. За съжаление, той научил за тревожната новина от вестник Kurir.

- Мъртъв ли е?! Невъзможно! За бога, какво се случва - била първата реакция на Варга.

- Ужасно... Вървях по стълбите, задъхах се, щях да взема внучката си... За първи път чувам от вас за смъртта на Йеша. Йеша беше прекрасен човек, отличен футболист и треньор. Направо нямам думи. Какво е това...Летеше от единия край на света до другия, най-вече заради семейството си. Чувахме се от време на време. Винаги съм имал страхотно мнение за него, играхме заедно в Партизан, работих с него в Партизан, когато той беше треньор, а аз бях помощник.

Миодраг Йешич имаше труден живот.

- Трагедия в най-лошия смисъл. Неговата смърт. Имаше толкова много тъга в живота му, той се справяше с това по свой начин. Това е неописуемо. Невероятно. Извинете, моля – завърши разговора Звонко Варга, плачейки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ