"Италиански" клуб ще играе в българското първенство?

Футболистите на Царско село са уведомени, че са свободни да си търсят нови отбори, съобщи БЛИЦ. Поне на 15-ина играчи, които водеха зимна подготовка с тима, е било съобщено, че повече няма да се разчита на тях. Стана ясно, че треньор на тима ще бъде Андреа Сасарини, който води футболисти от Италия. Наставникът и част от играчите вече са в България. Не е ясно на колко българи ще разчита клуба, за да завърши сезона. 

Сасарини не смятал да разчита и на треньора Владислав Вутов, който беше назначен на мястото на Любослав Пенев тази зима. Младият специалист води Царско село в две контроли - победата с 6:0 срещу Струмска слава (Радомир) и нулевото равенство с Беласица (Петрич). 

Футболистите, на които Вутов разчиташе, сега са принудени да си тръгнат. Играчите се чувстват излъгани, тъй като само допреди две-три седмици са били увещавани да преминат в отбора, като тогава им е било казвано, че ще се разчита на тях и ще играят в Efbet Лига. 

БЛИЦ съобщи, че само трима от досегашния състав остават и при италианеца Сасарини - Пламен Крумов, Мартин Кавдански и Валентино Пулиезе.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ