Крушарски за БФС: Дали ще се преборя с Михайлов и Бербатов? Боже мой, аз и с Румен Радев ще се преборя

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е уверен, че неговият отбор ще победи Словачко с 6:0 в реванша от квалификациите за Лигата на конференциите. Той потвърди намеренията си да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, като е уверен, че ще победи Борислав Михайлов и Димитър Бербатов на изборите.
„Очаквам резултат 6:0 срещу Словачко. Гледахте ли последните ни мачове? Играхме много добър футбол срещу Лудогорец. Всички ни бяхте отписали, но ние си вървим бавно, бавно към трети базов лагер. И тази година ще берат ядове с нас“, обяви  Крушарски пред БНТ.
„Аз не надскачам себе си. Това, което правихме в Пловдив ще го направим и като гости. Преди няколко месеца разбрах, че Тунчев е само на 40, въпреки че сме 6 години заедно. Не се очаква да се справяш толкова добре като треньор на тези години, но той показва, че е сериозен, последователен и доста умерен. След действията на тези гайдарджии явно ще трябва да вляза и да въдворя ред в българския футбол, защото никой не го прави. Аз им го казвам в очите. Първо съдиите да се научат да свирят, а не страничният да се чуди къде да вдигне байрака. Ще направя това, което Васил Жечев беше направил – ще отнемам наряди, ако не се свири като хората. Дали ще се преборя с Михайлов и Бербатов? Боже мой, аз и с Румен Радев ще се преборя", категоричен бе Христо Крушарски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ