Kuga е Plug-in хибрид №1

Новият модел Ford Kuga бе представен съвсем скоро и предлага качества, които ще затвърдят позициите му на номер едно сред Plug-in хибридите в Европа.

Семейният SUV на Ford оглавява класацията в Европа по продажби в сегмента

Пробег до 69 км на ток

Най-продаваният Plug-in хибриден автомобил в Европа през 2023 г. е Ford Kuga. За трета поредна година това е бестселърът на пазара на електрифицирани леки коли с външно зареждане на батерията. Семейният SUV на Ford е на първо място по продажби с 25% повече закупени бройки от следващия в класацията.

Новият модел Kuga Plug-in хибрид беше представен съвсем наскоро и предлага още по-добри качества на потребителите. Той ускорява по-бързо и вече може да тегли до 2100 кг – повече от всяко друго превозно средство в този клас. Пътуванията са по-комфортни благодарение на технология, която може да забавя автоматично при завой, кръгови кръстовища и изходни рампи по маршрути със сателитна навигация. Това е част от високотехнологичното оборудване, което могат да ползват потребителите.

Новата инфо-развлекателна система във Ford Kuga интегрира безжично смартфони.

Новият модел предлага 360-градусова камера, която може да покаже цялостен изглед на автомобила на 13,2-инчов централен екран при паркиране. Информационно-развлекателната система интегрира безgично смартфони,  предлага 5G свързаност и дори има вграден гласов асистент Alexa като стандарт.

Семейният SUV модел Ford Kuga е подходящ за всякакви потребители.

Разбира се, собствениците все още могат да зареждат батерията, като я включат в зарядна станция или захранваща точка. Захранването на батерията може да осигури до 69 км изцяло електрически пробег с активиран режим  или да спомогне за по-добър разход на гориво при пътувания на дълги разстояния. 

Най-продаваният Plug-in Hybrid в Европа се произвежда в завода на Ford във Валенсия, Испания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили