"Левски" пак набира средства с виртуални билети

БУЛФОТО

Ръководството на "Левски" поднови традицията да продава виртуални билети в момент, когато стадионите остават затворени у нас. "Сините" пуснаха билети с колекционерска стойност за предстоящото дерби с "Лудогорец" от Първа лига. Пропуските са на цени от 10 лева и имат за цел да подкреят морално клуба в настъпилите трудни времена.

Съобщението:

Срещата е от 20:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Поради ограниченията за посещение на публика на мачовете от Първа лига, „сините“ привърженици отново няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на „Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а „ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с „Лудогорец“. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на „Евентим“ и онлайн ТУК! 

Вземи своя билет! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за „Левски“!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ