Модата на 80-те се завръща

Вярваш или не модата от тази ера се завръща с пълна сила. 80-те години на пръв поглед изглеждат прекалено шумни и хаотични, но ако трябва да бъдем честни – и сега не живеем в по-спокойно време. Особено сега, по време на карантината, преоткриваме и тази модна епоха. 90-те вече направиха пълното си завръщане - от аксесоарите до стиловете на дрехите. Време е и 80-те да се превърнат в новия голям хит.

В настоящата селекция ще присъстват визии на едни от най-големите модни икони през онова време. Като например принцеса Даяна, която ни показа страхотни тоалети - от роклята на точки след раждането на принц Уилям до невероятната ѝ малка черна рокля – роклята на отмъщението, както някои я наричат. Принцеса Даяна има невероятен стил, който устоя на времето.

Стилът на Даяна, Мадона и ред други знаменитости се завръща. Говорим за широките ръкави, странните шарки и ярките мотиви. Съчетани по правилния начин обаче те могат да се превърнат в изключително стилна и модерна визия. Тези модни моменти и знаменитости ще останат вечни и завинаги в сърцата ни. Тази модна селекция е по-специална, тъй като е посветена на една отминала епоха, която да се надяваме ще се завърне напълно.

 

Коментари

Задължително поле