Най-очакваните зрелищни шоута в Лас Вегас за 2022 г

StephenLeonardi ot Unsplash

Когато дойде време да се отправите към „Sin City“ и да се насладите на безкрайните нощи, можете ли наистина да го направите без музика? Ние не мислим така, поради което съставихме списък с резиденции в Лас Вегас, които трябва да се видят през 2022 г. Тъй като те са известни със своите зрелищни шоу програми, би било грях да не намерите избраната и да не се възхищавате на величието на изпълнителите със собствените си очи – било то лице в лице или онлайн. Разгледайте нашия списък, направете своя избор и се пригответе да се насладите на една нощ като никоя друга.

Лейди Гага и Тони Бенет идват!

Park MGM е домакин на това прекрасно дуо от 14 април до 1 май и със сигурност не трябва да го пропускате. С най-новата част от нейната завладяваща резиденция Jazz & Piano , Гага ще размие отново границите между поп пиано и съвременния джаз . Мъжът до нея е не друг, а легендарният Тони Бенет! Знаем, че всеки път, когато дуото се събере, се случват прекрасни неща, което вече прави тази поява едно от най-вълнуващите пребивавания за тази година. Съберете всичко заедно с привличащото окото сценично присъствие, с което е известна Гага, и предстои една вечер, която ще живее дълго в паметта на своите слушатели.

Стинг се завръща и прави това, което умее най-добре

През юни Колизеумът в Caesars Palace ще бъде домакин на емблематичната резиденция на Стинг My Songs, докато той осветява мястото, както малко други изпълнители могат. Този вечен артист има умение да вдъхва нов живот на емблематични любими изпълнения и никога не се срамува да добави няколко малки екстри. Ако обичате носталгията, съчетана с най-новото от сценичната продукция, ви очаква истинско удоволствие. За да направите изживяването си още по-добро, защо не се облечете подходящо за вечерта и не се отправите към някоя от кулинарните точки на града? Или може би предпочитате да посетите казино Caesar's Palace, разположено само на няколко минути от мястото? Ако го направите, просто не забравяйте да залагате безопасно . Не искате вашата невероятна нощ да се превърне в кошмар.

Кери Ъндърууд не е чудо с един хит!

От 23 март до 2 април Theatre at Resorts World ще бъде домът на Reflection: The Las Vegas Residency. Очаквайте оживена смесица от мелодии в кънтри стил и домашни звуци, които със сигурност ще ви изправя            т на крака. Включете 5000 други забавляващи се и ще започнете да разбирате защо Кари е много повече от изпълнителка от America Idol. И тъй като тя е артист, доказан с времето, известна със своята невероятна енергия, както и оптимистична смесица от кънтри и поп, няма начин да съжалявате, че сте се включили в изживяването.

KISS все още са икони в своя жанр

Следваща спирка, Zappos Theatre в Planet Hollywood ! Това е новият дом на жителите на Залата на славата на рокендрола KISS и групата е на път да обяви допълнителни дати през 2022 г.! Ако обаче сте фен на KISS, обърнете внимание: групата вдига известен шум в медиите, че това може да е началото на прощално турне, така че наистина не искате да го пропуснете. А за тези от вас, които никога не са чували KISS на живо, това е нещо, което просто не можете да откажете. Базата, високите честоти и атмосферата се смесват в едно, за да създадат по-голям от живота рок акт на стадиона . Поставете го сред интимната обстановка, която само резиденция във Вегас може да предложи, и ще получите нещо наистина специално.

Братята Джонас все още са на сцената

В началото на юни можете да видите това талантливо трио да завладява сцената като част от Dolby Live в Park MGM . Те са известни със своя изчистен имидж и момчешки чар, но не позволявайте това да ви заблуди. В основата си братята са родени изпълнители, които обичат да бъдат шумни и смели на сцената, когато има публика, която да забавляват. Звучи като идеалната рецепта за вечер на семейно / приятелско забавление, така че защо да не си осигурите билети, пуснати отрано ?

Какво става с Адел ?

Никоя статия за резиденции във Вегас не би била пълна без създателя на 30. Колизеумът в двореца на Цезар трябваше да бъде нейната база, с план за представление всеки уикенд, започвайки през април. Ако сте следили света на музиката, може би сте забелязали донякъде титаничните последици и това, кой или какво е виновно за отмяната на резиденцията във Вегас . Една от най-очакваните резиденции беше отменена само часове преди първото шоу на певицата, принуждавайки екипа да замени Адел с Кийт Ърбан, оставяйки хиляди фенове съсипани. Има спекулации, според които тя може да се върне в резиденцията си през лятото, но само времето ще покаже.

Междувременно защо да не изберете от другите записи в този списък и да изпитате пребиваване в Лас Вегас от първа ръка. Повярвайте ни, от момента, в който го направите, ще се чудите защо ви е отнело толкова време!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл