Наталия Кобилкина стана майка

Вчера, на 27 февруари 2019 г., Наталия Кобилкина стана майка. В МБАЛ „Надежда“ на бял свят се появи първородният й син, той е с ръст 53 см. и тежи 3800 гр. Двамата с таткото Такис избраха да го кръстят Филип.

Наталия е споделяла, че предпочита естественото разждане, но в последния момент Филип решил друго. Той се обърнал седалищно и лекарите взели решение, че е по-добре да го извадят с цезарово сечение малко преди термина.

Тогава Наталия се консултирала с астролози и те й казали най-подходящия ден и час – 27 февруари в 16:50 часа, за да е лидер и артистична личност. Раждането минало лесно и бързо и майката и бебето се чувстват добре.

Близка приятелка на сексоложката побърза да сподели щастливата новина и във Facebook, като качи снимка на двойката и ги поздрави за рожбата им:

"Честито първородно бебче Наталка и Такис. Желая ви здраве, любов, щастие и благоденствие. Нека усмивките не слизат от лицата ви и този малък ангел -Филип изпълва дните ви с прекрасни емоции и много топлина. Обичам ви", написа приятелката й Камелия.

Снимка на Kamelia Milosheva.

Няколко седмици преди да роди, Наталия разкри пола на бебето в дълъг пост на личната си страница, посветен на търсенето на баланса между работата и отговорността да бъде майка. Тогава Кобилкина призна, че с Такис Дертакис очакват момче. Името му обаче не бе известно до този момент.

По време на цялата бременност, Наталия остана много активна и продължаваше да върши работата си, главно изразяваща се в организирането на семинари за женската аудитория.

Наталия и Такис се ожениха през лятото на 2017-та, а новината за бременността й дойде година по-късно.

Коментари

Задължително поле