Opel с нов вносител у нас

Новите автомобили на Opel вече ще се внасят у нас от “София Франс Ауто”.

Новият партньор - вносител на Opel в България ще бъде “София Франс Ауто”. Промяната е част от стратегически план на автомобилната марка за по-голяма гъвкавост и ефективност.

Договорът вече е подписан. Приключването на сделката зависи изцяло от официалното одобрение на държавните регулаторни органи. Настоящите служители на Opel също ще бъдат прехвърлени в новата компания, съгласно действащото законодателство, най-късно до момента на финализиране на сделката. “Уверени сме, че тази стъпка ще доведе до още по-добро представяне на марката ни в България”, коментира Ксавие Дюшмен, управляващ директор “Продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг” на Opel. През 2019 г. в България са продадени над 1000 нови превозни средства на Opel.

Новият вносител “София Франс Ауто” е утвърдена компания на българския пазар. Тя е официален вносител на Peugeot от 27 години, през които у нас са продадени почти 56 000 нови коли от френската марка. Отскоро фирмата е представител и на младата луксозна френска марка автомобили DS.

Коментари

Задължително поле