Oще по-добри възможности да бъдем винаги свързани с нови планове от А1

В последните години мобилните технологии се превърнаха в неотменима част от ежедневието. Вече разчитаме на нашите смартфони не само за работа и връзка с любимите си хора, но и за достъп до разнообразна информация и съдържание, докато сме в движение. Развитието на мобилните технологии ни дава още повече. С актуалното пето поколение на мобилните мрежи от телефона си можем да стриймваме видеоклипове с висока резолюция, да играем игри онлайн от всяка точка, и да се информираме и забавляваме с разнообразна информация в интернет със светкавични скорости, без никакво забавяне.

„Колкото повече – толкова повече“ - казва знаменитият Мечо Пух и желанията и изискванията на потребителите силно наподобяват неговия начин на мислене. Затова и търсенето на безпроблемна свързаност и все повече възможности стимулира телекомуникационните компании да подхождат все по-иновативно при създаване и предлагане на услугите си. Добър пример в това отношение дава А1 с иновативните мобилни планове, с които да изпитате пълния потенциал на 5G ULTRA мрежата, докато се наслаждавате на любимото си дигитално съдържание. Тарифите предлагат и неограничени минути за приятни разговори с вашите близки.

Изцяло обновените предложения са в четири варианта. А1 предлага плановете Unlimited S, M, L и Ultra с промоционални условия за първите 24 месеца от договора, които са подходящи за разнообразните потребности и бюджета на всеки потребител. Всички те са с включен достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 и неограничени мегабайти, както и неограничени национални минути за разговори. Това, което ги отличава с нарастването на нивото на пакета, са различните условия за обем MB на максимална скорост за обмен на данни, обем MB в роуминг в ЕС, както възможността за добавяне на повече допълнителни дигитални услуги.

Базовият тарифен план Unlimited S се предлага на цена от 23,99 лева на месец и е добър избор за онези, които използват мобилните си устройства основно за разговори и по-рядко търсят големи обеми информация онлайн. Плановете M и L се предлагат на цени от 32,99 лева и 40,99 лева на месец и са подходящ избор за тези, които обичат да се наслаждават на повече MB на максимална скорост за надежден стрийминг на съдържание по всяко време, както и повече позиции за дигитални услуги и обем MB в роуминг. За тези, които търсят от всичко по много, е планът Unlimited Ultra, който предлага най-много възможности на цена от 65,99 лева на месец. С него клиентите разполагат с неограничена максимална скорост за пренос на данни, три свободни позиции за дигитални услуги, обем от 34 140 MB в роуминг и допълнителни 500 международни минути за разговори към ЕС, както и 1000 SMS за промоционалния период на договора.

Всеки клиент на новите иновативни планове на А1 може да управлява сам допълнителните дигитални услуги към мобилния си план през приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg. Сред най-предпочитаните услуги са приложението за стрийминг на филми и сериали HBO Max, дигиталният портфейл A1 Wallet, А1 Musicall и много други. Всеки абонат с план Unlimited M или L получава допълнително безплатен достъп до мобилна телевизия A1 Xplore TV GO с включени над 60 канала за срок от 12 или 24 месеца, а тези с план Unlimited Ultra получават достъп и до спортните канали MAX Sport.

Още по-атрактивни условия за новите планове ще получат потребителите, които комбинират мобилен план с нова или предподпишат договор за вече съществуваща фиксирана услуга. При този вариант базовият план се предлага на цена 20,99 лева на месец за целия период на договора, а Unlimited Ultra става 59,99 лева на месец. В допълнение, всеки, който вземе нова или преподпише договор за фиксирана услуга, получава специална отстъпка от 50% за първите три месеца от договора.

Абонатите на телевизия вече могат да добавят напълно безплатно приложение на допълнителен смарт телевизор и също така получават 3 месеца безплатен достъп до мобилна телевизия А1 Xplore TV GO с над 80 канала, като след изтичането на промо периода ще струва само 1,99 лева на месец. През първия месец от договора е включен още безплатен достъп до MAX видеотека, след което клиентите могат да продължат да използват услугата на стойност от 1,99 лева на месец. Освен това, абонатите на домашен интернет ще получат 3 месеца допълнителна сигурност при сърфиране онлайн благодарение на услугата Интернет защита, а след изтичане на промоционалния период ще могат да продължат да се възползват от нея само срещу 1 лев на месец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии