Пролетните пътешествия са още по-приятни с Roaming Revolution от А1

Красивите цветове, топлите и слънчеви дни и дългите почивки ни изпълват с вълнение през пролетта и приближаващото лято. Има обаче едно предимство, за което често забравяме, а именно – възможността да отидем на пътешествие до някоя от съседните страни още преди началото на сезона на ваканциите.

Едно от най-важните неща, когато пътуваме извън България, е свързаността. Независимо дали става въпрос за поддържане на връзка с близките у дома, за ориентиране по непознати улици с GPS, или за споделяне на спиращи дъха снимки в социалните мрежи, от това дали имаме надеждна мобилна връзка зависи приключението ни да бъде не само незабравимо, но и безпроблемно. За да е пълно щастието обаче, добре е да се уверим, че всичко това идва при изгодни ценови условия. Затова новият план А1 Roaming Revolution обещава да се превърне в най-добър приятел за всеки пътешественик. Планът вече включва 4 пъти повече МВ в рамките на дневната такса – цели 2000 МВ. Както и досега, в случай че този пакет МВ свърши, абонатите получават съобщение и имат възможност да изберат дали да спрат да ползват мобилен интернет за деня, или да си закупят още един дневен пакет (при възможни 10 допълнителни дневни пакета всеки ден). Тази възможност е по-изгодна и по-удобна, в сравнение със заплащането на допълнителни МВ например.

Има нещо вълшебно в това да излезеш извън познатите граници и да създадеш нови спомени на фона на непознати пейзажи и култури, необезпокояван от тълпите сезонни посетители. И ако все още не знаете коя от страните-съседки да посетите, не се чудете повече, а стягайте куфарите и задайте на навигацията крайна дестинация Сърбия или Турция.

И двете държави са част от Зона 2, заедно с Великобритания и Северна Македония, където срещу дневна такса от 4,99 лева получавате неограничени минути за разговори и четири пъти повече МВ на максимална скорост - 2000 МВ.

За да е още по-лесно и приятно пътуването ви, ето няколко неща, които задължително трябва да направите, когато сте в Сърбия или Турция:

Посетете Белградската крепост, Сърбия

Открийте вековна история в сърцето на Белград – Белградската крепост, разположена на мястото, където се сливат р. Сава и р. Дунав. Разгледайте древни руини, средновековни крепостни стени и османски укрепления, докато се наслаждавате на панорамна гледка към града.

Открийте природната красота на националния парк Тара, Сърбия

Избягайте сред живописната природа на Национален парк Тара, разположен в Западна Сърбия. Разхождайки се между гъсти гори, дълбоки ждрела и живописни реки, може да се насладите на множество дейности на открито – пешеходен туризъм, планинско колоездене и наблюдение на диви животни.

Полет с балон в Кападокия, Турция

Насладете се на спиращата дъха красота на Кападокия от птичи поглед. Понесете се над приказните комини – скални образувания, издълбани през вековете от естествена ерозия, докато наблюдавате как изгрева обрисува небето с ярки нюанси.

Круиз по Босфора, Турция

Впуснете се в живописно пътешествие по Босфорския проток – мястото, където Европа и Азия се сливат. Докато плавате покрай исторически забележителности като величествения дворец Долмабахче и емблематичния мост над Босфора, се насладете на панорамни гледки към хоризонта на Истанбул и усетете чара на града по нестандартен начин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм