Range Rover SV Autobiography Ultimate: Връх на лукса

Топмоделът Range Rover SV Autobiography Ultimate предлага върхов лукс и мощност плюс уникален отличителен дизайн и ръчно изработени детайли.

Предлагат ръчно изработени детайли

Мощност до 565 к. с.

С ръчно изработени детайли новият Range Rover SV Autobiography Ultimate навлиза в територията на абсолютния лукс. Автомобилите от серията Ultimate са върховите модели в гамата и предоставят широки възможности за персонализация. В основата на дизайна е комбинацията от изцяло нов зелен цвят Orchard Green, черен покрив и медни компоненти.

Експертите от фирмения отдел по персонализация SV Bespoke са използвали класическото съчетание от зелен и черен екстериор, но са я интерпретирали в изцяло модерен вид. Затова са приложени съвременно покритие от сатенена боя и медни детайли.

Педантичното внимание към изработката личи при релефния черен надпис с медни кантове Range Rover на предния капак и на багажника. На средната колона се вижда медна значка SV (Special Vehicle) с емайлирано черно покритие. Същият надпис е избродиран на четирите подглавници в салона и личи на осветените прагове. Финалните щрихи са поставени от гравиран надпис SV Bespoke Ultimate Edition на централната конзола, допълнен от медна емблема SV.

Дългата база на модела SV Autobiography осигурява първокласно и спокойно пътуване. Седалките отзад с полуанилинова кожа се регулират по наклон като в самолетите и глезят с отопление и охлаждане, като имат специална опора за краката и функция за масаж с горещи камъни. На централната конзола е разположен интегриран часовник Zenith, хладилно отделение и разтегателни поставки. Интериорната облицовка е от кожа и фини фибри от въглеродни влакна от медна тъкан. Купувачите могат да изберат и кожена тапицерия от италианските майстори от Poltrona Frau.

Изборът на двигатели включва бензинов V8 с компресор суперчарджър, който генерира мощност от 565 конски сили, както и Plug-in хибридна система с изцяло електрически пробег от 40 км. Автомобилът стъпва върху 22-инчови алуминиеви джанти с пет двойни спици в тъмносив цвят с покритие с диамантен ефект.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили