Стоилов с коментар за задаващите се промени в "Левски"

БУЛФОТО

Станимир Стоилов, старши треньорът на "Левски", пое вината за пропуснатата от Хосе Кордоба дузпа. Наставникът пизна, че негово е било решението бранителят да застане зад бялата точка. Освен това бившият селекционер коментира и задаващите се промени със собствеността в клуба. 

„Създадохме напрежение в отбора на "Лудогорец" - обясни Стоилов. - Не можем да си позволим много смени. Попов и Илиян подобриха състоянието си. Те дълго време имаха контузии. Не можем да мечтаем за това, което имат Лудогорец. Футболистите се стараят и се опитват. Първите 2-3 удара в нашата врата бяха гола. Имахме ситуации, които още до почивката трябваше да реализираме. Левски показва футбол и игра, но резултатите продължават да липсват. Ако имахме както Лудогорец 5-6 смени, щяхме да ги направим и нямаше да се наруши ритъма по никакъв начин“, продължи в тази насока Мъри, след което беше запитан за съдийството.

По отношение на слуховете за скорошна смяна на собствеността, той обяви: „Надявам се скоро да има поводи за оптимизъм. Всички желания са изпълнени. Да видим. Работещите хора в клуба извършиха прекрасна работа през годината. Хората вярват в клуба."

„Нека хората, които имат тези ангажименти, да коментират съдийството. Надявам се те да кажат, не аз. Надявам се скоро да има поводи за оптимизъм. Всички желания са изпълнение. Да видим. Работещите хора в клуба извършиха прекрасна работа през годината. Хората вярват в клуба. „Футболистите според мен играят с чест и достойнство. Резултатът все още ни бяха Все пак имахме изключително тежки два мача през три дни срещу Лудогорец, който може би е най-стабилният отбор през последните десет години. Мисля, че се представихме добре“, заяви наставникът на Левски относно евентуалната смяна на собствеността.

„Кордоба няма вина за пропусната дузпа, аз съм човекът, който определя кой ще изпълни. Хосе му е тъжно, че не може да отбележи. Няма да търся вината в него. Трябва да работим малко повече и да се подобряваме. Дузпите през тази година се оказаха прокоба за нашия отбор“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ